News
notix pixel id

Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit cum a aflat de moartea tatălui său. De ce va fi înmormântat în județul Constanța

06.08.2019 | 10:00
Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit cum a aflat de moartea tatălui său. De ce va fi înmormântat în județul Constanța

Fiul lui Marcel Toader a povestit cum a aflat că tatăl său a încetat din viață. Maximilian le-a spus reporterilor de la Antena Stars că a fost sunat de un prieten care l-a anunțat că făcuse infarct, iar când a ajuns el a fost prea târziu: moartea a fost deja constatată de către medicii de la SMURD.

Fiul lui Marcel Toader a ajuns când era prea târziu

Maxi a spus că de la tatăl său a învățat foarte multe lucruri care îl vor ajuta în viață, iar cel mai important dintre toate sfaturile primite este să nu lase capul plecat niciodată, indiferent de circumstanțe. Fiul fostului rugbist le-a mulțumit celor care au mers la capelă să aprindă o lumânare și să spună o rugăciune pentru liniștea sufletului lui Marcel, care de sâmbătă seara este alături de îngeri.

„De la tata am învăţat să nu las capul jos niciodată şi nu vreau să-l las nici acum. Este un moment foarte greu în viaţa mea. Datorită mesajelor prietenilor m-am emoţionat şi de asta am spus că sunt mândru de tata. M-a sunat cel mai bun prieten al lui şi mi-a spus că este vorba de un infarct şi când am ajuns era prea târziu. A fost dorinţa mea şi a bunicii să îl înmormântăm la Constanţa, alături de tatăl lui. Îmi găsesc puterea în prietenii mei, în familie, în mesaje. M-au uimit oamenii care au venit aici, la capelă”, a declarat Maximilian pentru postul de televiziune amintit mai sus.

fiul lui marcel toader
Fiul lui Marcel Toader era ca un frate pentru tatăl său. Sursa foto: wowbiz.ro

Marcel Toader era cardiac

Marcel Toader a mai făcut un infarct în anul 2012 și avea serioase probleme cu inima, dar pe care le neglija. În ciuda recomandărilor medicilor, bărbatul făcea mișcare și se antrena aproape zilnic chiar dacă avea 56 de ani. Ba chiar el a recunoscut că  nu a mai luat medicamentele pe care cardiologii i le-au prescris având în vedere problemele sale cardiace.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri