Fotbal international

Real Madrid are viitor. Fiul lui Marcelo a jonglat în vestiar alături de jucători. Video

16.05.2018 | 14:55
Real Madrid are viitor Fiul lui Marcelo a jonglat in vestiar alaturi de jucatori Video
ADVERTISEMENT

Real Madrid se pregăteşte de finala Champions League cu Liverpool. Se pare că viitorul clubului este asigurat. Fiul lui Marcelo şi-a demonstrat abilităţile cu mingea în vestiar, în compania jucătorilor de la Real.

În vârstă de 8 ani, Enzo Vieira joacă la echipa de juniori a lui Real Madrid. Fiul lui Marcelo visează la ziua în care va juca pentru echipa mare, aşa că le-a făcut o vizită jucătorilor în vestiar, unde le-a oferit o demontraţie cu mingea. Micuţul fostbalist nu a dezamăgit şi a schimbat câteva pase cu Luka Modric, Marco Asensio şi cu tatăl lui, Marcelo.

ADVERTISEMENT
Jucătorii Realului se bucură alături de fiul lui Marcelo
Jucătorii Realului se bucură alături de fiul lui Marcelo

În cele din urmă, căpitanul Sergio Ramos a reuşit să îi paseze puştiului perfect cu capul, iar acesta a plasat mingea direct în coşul cu echipament din vestiar. Jucătorii lui Real l-au luat pe sus şi au celebrat reuşita împreună.

Micul fotbalist îi calcă pe urme lui Marcelo

Este tot mai clar că Vieira a moştenit abilităţile tehnice ale tatălui său. A marcat un hat-trick la debutul pentru echipa de copii a Realului. Are chiar şi aceeaşi frizură ca a lui Marcelo. Puştiului i se permite să vină uneori în vestiarul lui Real pentru a se obişnui cu atmosfera de la echipă. Toată lumea este cu ochii pe el şi aşteaptă să crească pentru a juca la nivel înalt.

ADVERTISEMENT