Life

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis prima afacere, la doar 20 de ani: „Unul dintre visurile mele s-a împlinit”

Radu Ștefan Bănică este foarte fericit deoarece a reușit să își deschidă prima afacere, la doar 20 de ani. Acesta a postat și un mesaj pe pagina sa de Instagram.
16.01.2022 | 22:13
Fiul lui Stefan Banica Jr sia deschis prima afacere la doar 20 de ani Unul dintre visurile mele sa implinit
Fiul lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis prima afacere, la doar 20 de ani. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. este foarte fericit, deoarece și-a deschis propria afacere. La doar 20 de ani, tânărul Radu Ștefan și-a împlinit unul dintre visuri.

Radu Ștefan Bănică și-a deschis un local. Tânărul e în culmea fericirii

Fiind foarte entuziasmat de acest lucru, Radu Ștefan Bănică a trebuit să împartă fericirea cu prietenii săi virtuali, așa că a făcut o postare pe rețelele de socializare în care anunța că și-a deschis un local unde se poate bea cafea și lua brunch-ul.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta.

Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și, de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănică pe pagina lui de Instagram.

Postarea făcută de el pe Instagram arată că la marea deschidere a fost prezentă și sora lui, Violeta, pe care Ștefan Bănică o are cu Andreea Marin.

ADVERTISEMENT


De altfel, tânărul de 20 de ani mai mărturisea în trecut că este pasionat de gătit, acesta fiind un motiv în plus pentru ca el să își deschidă un restaurant.

Ce planuri de viitor are fiul lui Ștefan Bănică. Radu vrea să fie actor

Totuși, planurile sale de viitor nu sunt legate de bucătărie. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. vrea să devină actor, și nu oriunde, ci la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Acesta studiază la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București pentru a deveni un adevărat profesionist și a-și îndeplini visul.

„Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, aşa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize.

ADVERTISEMENT

Cine vrea să mă urmărească, poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube”, a spus el, într-un interviu pentru Ok Magazine.

Referitor la celalalte hobby-uri ale sale, tânărul a spus că îi face plăcere să iasă în oraș și adoră muntele.

„Gătesc, dorm, iubesc să ies cu prietenii mei şi, de ce nu, un drum la munte din când în când”, a spus acesta, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT