Fotbal international

Fiul lui Wayne Rooney va juca în Academia de Fotbal a lui Manchester City. Fostul golgeter de la United va reveni în Anglia din iarnă

27.10.2019 | 21:17
Fiul lui Wayne Rooney va juca in Academia de Fotbal a lui Manchester City Fostul golgeter de la United va reveni in Anglia din iarna
ADVERTISEMENT

Kai, fiul lui Wayne Rooney va juca din nou la Academia de Fotbal a lui Manchester City, atunci când tatăl său va reveni în Anglia la Derby County. Fostul golgheter al lui Manchester United a semnat un contract valabil pe 18 luni cu echipa „berbecilor”, iar fiul său va ajunge în curtea „cetățenilor”, fosta echipă rivală a lui Wayne, pe vremea când îmbrăca tricoul „diavolilor roșii”.

Fiul lui Wayne Rooney, cître Academia de Fotbal a lui Manchester City

Fiul lui Wayne Rooney nu este la prima experiență în Academia de Fotbal a lui Manchester City. În 2016, atunci când tatăl său era căpitanul lui Manchester United, Kai semna cu echipa „cetățenilor”. În timp ce se afla în America, fiul lui Wayne a continuat să se antreneze cu juniorii lui DC United, formație pentru care a evoluat tatăl lui de la plecare din Premier League în vara anului 2018.

ADVERTISEMENT

Wayne Rooney a semnat un contract de jucător la Derby County, dar imediat după ce înțelegerea se va încheia, conducerea „berbecilor” i-a propus un rol administrativ în interiorul clubului, sau de antrenor secund, depinde de dorința fostului internațional englez.

Wayne Rooney, record bun în America

Wayne Rooney a jucat în 52 de partide pentru DC United de când s-a transferat în Statele Unite ale Americii, unde a înscris 25 de goluri și a oferit 14 pase decisive. Ultima echipă pentru care a evoluat în Anglia a fost Everton, formație care l-a lansat în fotbalul mare. Revenirea lui Rooney în Anglia, reprezintă un alt avantaj, deoarece, conform spuselor unui apropiat de-al său, Wayne Rooney se va lăsa de patima jocurilor de noroc.

ADVERTISEMENT

Mutarea lui Rooney în America a fost lucrul cel mai bun care i se putea întâmpla. Putea să meargă relaxat pe stradă, fără să îl deranjeze nimeni, a putut fi el însuși. A avut timp să se gândească la lucrurile importante și să își pună prioritățile în ordine. În ultimele sezoane jucate în Anglia lucrurile o luaseră razna pentru Wayne. Pierdea toate nopțile, multe dintre ele în caziouri. În America și-a putut da un reset, a stat departe de cazinouri și a realizat că nu sunt pentru el”, a declarat apropiatul lui Wayne Rooney.

  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui wayne rooney, conform transfermarkt.com