News

Fiul ministrului Carmen Dan a fost bătut într-o discotecă din Teleorman, după ce a cerut să se schimbe muzica

30.05.2019 | 16:27
Fiul ministrului Carmen Dan a fost batut intro discoteca din Teleorman dupa ce a cerut sa se schimbe muzica

Darius, fiul ministrului de Interne Carmen Dan, a fost implicat într-un scandal la o discotecă din localitatea Butești, aflată la 15 kilometri de orașul Videle. Acesta s-ar fi luat la bătaie cu unul dintre clienții localului, după ce i-a cerut DJ-ului să schimbe muzica. Darius Dan a fost lovit după ce a vrut ca în local să nu se mai asculte manele și s-a lăudat pe faptul că este fiul ministrului.

Fiul ministrului Carmen Dan a fost bătut în discotecă

Potrivit celor de la liberinteleorman.ro, care citează martori oculari, Darius a mers la acel local pe care îl frecventează destul de des și a cerut ca din boxe să nu se mai asculte manele. DJ-ul s-a conformat, știind că este fiul ministrului de Interne, dar clienții habar nu aveau de familia lui Darius și s-au arătat extrem de revoltați. Unul dintre ei nu a stat la discuții și l-a pocnit pe fiul lui Carmen Dan.

Imediat după scandal, patronului localului l-a avertizat pe bătăuș că cel pe care l-a lovit este chiar fiul ministrului de Interne, fapt ce a dus la eliberarea clubului. La fața locului a fost o desfășurare importantă de forțe, iar poliția din Videle, dar și cea din Alexandria a pus mână pe probele video de la cameră.

Fiul lui Carmen Dan a fost bătut în discotecă *foto: facebook
Fiul lui Carmen Dan a fost bătut în discotecă *foto: facebook

Fiul lui Carmen Dan a cerut 3.000 de euro pentru a-și retrage plângerea

Astfel, Darius Dan a făcut o plângere la poliție pe numele agresorului și a ajuns cu acesta la o înțelegere de 3.000 de euro. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, susține că are loc o anchetă care se derulează sub supravegherea procurorului de caz, după o plângere care a fost făcută a doua zi de către Darius la Poliția din Poeni.

Carmen Dan a fost ministru al internelor în toate cele trei guverne PSD din 2017: Grindeanu, Tudose și Dăncilă. Înainte să ocupe funcția de la minister, Dan a fost preject al Consiliului Județean Teleorman. Ea este considerate una dintre principalele vinovate pentru evenimentele care au avut loc în seara de la 10 august, în timpul violențelor jandarmeriei de la protestul diasporei. Atât sindicatul polițiștilor cât și președintele Klaus Iohannis i-au cerut demisia lui Carmen Dan în ultimele zile.

Tags: