Fotbal intern

Flavius Stoican le-a cântat și a dat dedicații fotbaliștilor săi la petrecerea celor de la Poli Iași! Video

18.12.2018 | 11:16
Flavius Stoican lea cantat si a dat dedicatii fotbalistilor sai la petrecerea celor de la Poli Iasi Video
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a fost one-man show la petrecerea de final de an pe care au dat-o cei de la Poli Iași. Antrenorul a luat microfonul și a cântat pentru fotbaliștii săi, pentru care a făcut și dedicații. “I-auzi, Patrick Petre!”  sau “Pentru Andrei Cristea cel mai bun marcator al Iașului, fără număr!”, au fost câteva din dedicațiile antrenorului pentru fotbaliștii săi, și filmate de cei de la Telekom Sport.

Chiar dacă mai au de jucat o partidă în acest an pe teren propiu cu FC Voluntari, vineri, 21 decembrie, ora 17:30, ieșenii au încins o petrecere de pomină de final de an. Cu 3 victorii în ultimele 3 partide, jucătorii și staff-ul moldovenilor a fost în “formă” la banchet. Flaviu Stoican a fost responsabil cu buna dispoziție, antrenorul fiind cel care a dat tonul distracției. A cântat și nu s-a făcut deloc de râs.

ADVERTISEMENT
Jucătorii lui Poli Iași la petrecerea de final de an, la care le-a cântat antrenorul Flavius Stoican

Falvius Stoican a cântat și a dat dedicații la petrecerea lui Poli Iași! Ce melodie i-a plăcut antrenorului

Flavius Stoican a cântat pentru jucătorii săi. Străinii din echipă s-au legănat și ei pe ritmurile melodiilor interpretate de antrenor. Cei mai în formă fotbaliști ai celor de la Poli Iași au primit și dedicații, unele “fără număr” de la antrenorul – cântăreț, Stoican. Patrick Petre, Andrei Cristea sau Ionuţ Cioinac  au fost câțiva dintre cei remarcați la “dar” de Stoican.

Flavius Stoican a dat dedicații pentru jucători la petrecere

Antrenorul a dat recital pe melodia “Plin de bogăție” a lui Vali Vijelie pe care a cântat-o la masa străinilor ce joacă în tricoul moldovenilor. “Să fii sărac, dar plin de bogăție, Să fii umil, dar lumea să te știe, Să plângi în somn, dar ziua să zâmbești, Să n-ai nimic, dar tu să dăruiești.”, a fost strofa pe care antrenorul a devenit sentimental. Petrecerea celor de la Poli Iași a fost programată mai devreme, pentru că după meciul cu FC Voluntari, fotbaliștii și cei din staff își vor face face bagajele și vor pleca alături de familii pentru a petrece Crăciunul.

ADVERTISEMENT
  • 3 victorii consecutive are Poli Iași în Liga 1 Betano