Sport

Flavius Stoican și-a dat demisia de la Poli Iași! Moldovenii au patru înfrângeri consecutive

27.10.2018 | 00:44
Flavius Stoican sia dat demisia de la Poli Iasi Moldovenii au patru infrangeri consecutive

Poli Iași a pierdut cu 0-2 meciul împotriva lui Hermannstadt. Moldovenii au ajuns cu acest meci la patru eșecuri consecutive în Liga 1, fiind la doar două puncte de locul de baraj. Din informațiile FANATIK.RO, antrenorul Flavius Stoican a decis să își dea demisia de la clubul pe care a reușit să îl califice în play-off în sezonul trecut.

Nimeni nu este de acord cu această demisie și oficialii clubului moldovean și jucătorii încearcă să îl facă pe Flavius Stoican să se răzgândească și să revină lângă echipă, în ciuda rezultatelor slabe. Ultima victorie obținută de ieșeni a fost acel 1-0 cu cântec împotriva lui Dinamo, meci care l-a costat postul pe Florin Bratu.

Flavius Stoican și-a dat demisia de la Poli Iași! Moldovenii au patru înfrângeri consecutive
Flavius Stoican in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si Dinamo Bucuresti, din etapa a IX-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, vineri, 21 septembrie 2018.

Flavius Stoican și-a dat demisia! Antrenorul lui Poli Iași, unul dintre cei mai longevivi din Liga 1

Flavius Stoican este unul dintre antrenorii longevivi din Liga 1 fiind numit la Poli Iași în vara anului 2017. În stagiunea trecută, după un start slab de sezon, Flavius a reușit să revitalizeze echipa în a doua parte a stagiunii și a reușit să prindă ultimul loc de play-off în dauna lui Dinamo. Ulterior, Poli Iași a reușit să învingă FCSB cu 1-0 și să trimită titlul în Gruia, eșecul roș-albaștrilor de la Iași din finalul sezonului trecut fiind decisiv în lupta pentru titlu.

Dar, rezultatele bune din finalul anului trecut nu au avut continuitate la Iași. Echipa a pierdut mai multe piese importante în începutul acestui sezon, iar jucătorii care au fost aduși nu au avut evoluțiile așteptate. Iașiul are 7 înfrângeri în Liga 1, doar Hermannstadt fiind mai slabă la acest capitol, sibienii având 8 eșecuri în Liga 1 la finalul turului.

Chiar dacă Stoican va fi înduplecat de oficialii și jucătorii clubului, șansele ca Poli Iași să prindă play-off-ul sunt destul de mici. La finalul turului, moldovenii sunt pe locul 10 și mai pot cădea în clasament în funcție de următoarele rezultate. Noul antrenor va mai avea la dispoziție un retur de campionat pentru a repara situația.