News

Florin Călinescu, despre USR-PLUS: ”Colcăie de informații și servicii. Trebuie să dispară!”

28.01.2021 | 19:46
Florin Calinescu despre USRPLUS Colcaie de informatii si servicii Trebuie sa dispara
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a vorbit în calitate de președinte al Partidului Verde despre actuala clasă politică. Actorul și prezentatorul TV este de părere că alianța USR-PLUS trebuie să dispară, enunțând și motivele pentru care spune asta. 

Juratul show-ului „Românii au talent” de la Pro TV susține că actuala guvernare nu are cum să-și facă treaba pentru că este „compromisă” și „colcăie de informații și servicii”. Vedeta crede cu tărie cei aflați la putere acum trebuie să dispară.

ADVERTISEMENT

Președintele Partidului Verde nu l-a uitat nici pe fostul premier și actualul președinte al Camerei Deputaților. Florin Călinescu susține că Ludovic Orban se numără printre oamenii politici care se încadrează la categoria „mediocrii”.

Florin Călinescu s-a dezlănțuit. Ce spune actorul despre USR-PLUS

„Eu cred că politic PSD, PNL, USR PLUS și AUR ne vor face un mare serviciu până în 2024 pentru că nu au cum să rezolve lucruri. Sloganul meu a fost să-i lăsăm pe alții să vomite, iar noi să încercăm să rezolvăm ceva.

ADVERTISEMENT

Nu-și vor face treaba că nu au cum. Se vor compromite. Probabil ar trebui să dislocăm ceva din USR – PLUS. Trebuie să dispară, acolo colcăie de informații și servicii.

Trebuie să găsim tineri. Noua jucărie a lui Iohannis va distruge PNL, asta e clar. Orban e unul dintre cei mai mediocri oameni politici”, a spus Florin Călinescu într-o intervenție la Radio Guerrilla.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, juratul de la „Românii au talent” a dezvăluit că a fost la Tribunalul București într-un proces în care sunt implicate mai multe persoane politice. Este vorba de Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și Laura Georgescu.

Actorul susține că nu are absolut nicio legătură cu personajele respective și nu înțelege motivul pentru care a fost citat în instanță sau în ce calitate apare numele său în dosarul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Povestea cu partidul nu are niciun sens să o dezvoltăm. Partidul Verde, în congresul din august 2019, a fost înregistrat la Tribunalul București. Primesc acasă o hârtie să fiu martor în data de… unde să fiu martor? Păi ați fost cerut martor.

Am fost chemat într-un proces cu Hrebenciuc, Gheorghe Ștefan și fosta președintă a CNA, Laura Georgescu. O să mă duc să întreb instanța în ce calitate m-au chemat. N-am avut nicio relație cu domnul Hrebenciuc”, a completat președintele Partidului Verde.

ADVERTISEMENT
Tags: