Fotbal intern

Florin Gardoș a picat la mijloc în conflictul dintre Poli Iași și Dinamo. “Cine plătește?”/ “Să ne trimită facturile!”

07.02.2019 | 08:05
Florin Gardos a picat la mijloc in conflictul dintre Poli Iasi si Dinamo Cine plateste Sa ne trimita facturile

Florin Gardoș a fost accidentat de Ricardo Grigore în meciul disputat de Poli Iași pe terenul celor de la Dinamo, în etapa 22 din Liga 1 Betano, când trupa lui Mircea Rednic s-a impus cu 3-0, iar fundașul moldovenilor s-a ales cu o fractură de piramidă nazală și are nevoie de un tratament special.

Adrian Ambrosie, președintele echipei Poli Iași, a vorbit despre situația lui Florin Gardoș. După ce a anunțat că au trimis o sesizare la Comisia Centrală a Arbitrilor pentru faza în care Ricardo Grigore l-a accidentat pe fundașul lui Poli Iași, oficialul din Copou și-ar dori ca Dinamo să suporte toate costurile pentru tratamentul lui Florin Gardoș.

Florin Gardoș a picat la mijloc în conflictul dintre Poli Iași și Dinamo

“Cerem mai mult respect pentru jucători. Este un caz care ne prejudiciază. Cine plătește? Florin va avea nevoie de mască, de tratament, de recuperare, cine plătește toate astea?”, a spus Adrian Ambrosie, președintele executiv de la Poli Iași, conform Prosport.

Răspunsul dinamoviștilor a venit prin intrermediul lui Alexandru David, președintele grupării din Ștefan cel Mare, care i-a transmis lui Adrian David că așteaptă facturile pentru tratamentul lui Florin Gardoș. “Nu va fi nicio problemă, să ne trimită facturile să le decontăm. Până în minutul 70, nu știau unde este careul lui Dinamo. Dacă era 4-0, nu zicea nimeni nimic. Dacă nu își permit lucrul acesta, nu e problemă”, a spus și Alexandru David la TV Digi Sport.

Cum s-a accidentat Florin Gardoș

Momentul în care Florin Gardoș este accidentat de Ricardo Grigore

În minutul 24 al meciului disputat de Dinamo împotriva celor de la Poli Iași, atunci când dinamoviștii conduceau cu scorul de 1-0, moldovenii au primit o lovitură de la colț. Florin Gardoș și Ricardo Grigore au fost implicați într-un duel aerian în careul lui Dinamo, iar apărătorul echipei pregătite de Mircea Rednic l-a lovit în săritură cu cotul pe fundașul care a ajuns sub comanda lui Flavius Stoican în această iarnă.  Cel din urmă s-a prăbușit pe gazon, cu nasul pin de sânge, iar jocul a fost întrerupt pentru ca fotbalistul să primească îngrijiri medicale.