Fotbal intern

Florin Gardoş, accidentare groaznică! Fundașul a confirmat FANATIK. Mesaj emoționant. “Nu găsesc nicio explicație!”

24.07.2019 | 08:50
Florin Gardos accidentare groaznica Fundasul a confirmat FANATIK Mesaj emotionant Nu gasesc nicio explicatie
Florin Gardoş s-a accidentat şi nu va mai evolua în 2019

Florin Gardoş s-a accidentat grav din nou şi va rata tot anul 2019! Ghinioanele se ţin lanţ pentru fundaş, care nu va mai putea juca în aceste două luni din cauza unei accidentări suferite chiar la prima atingere de balon a acestui sezon!

UPDATE, 24 iulie, ora 08.50. Florin Gardoș a confirmat informația dezvăluită de FANATIK pe 20 iulie. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre faptul că s-a accidentat în primul meci al său din sezonul 2019 – 2020 pentru Universitatea Craiova. “După ce la primul meci din 2019 pentru Poli Iași mi-am fracturat nasul, joi la primul meci din noul sezon cu Universitatea am suferit o accidentare la genunchi, care mă va ține departe de gazon câteva luni. Oricât aș vrea să găsesc o explicație pentru acest “noroc” care mă urmărește, realizez că degeaba o caut și că cea mai bună soluție e să lupt la fel ca în trecut pentru a mă întoarce pe teren“, a scris Florin Gardoș.


Florin Gardoş s-a accidentat grav! Ruptură de ligamente şi e out pentru tot anul!

2019 e un an încheiat din punct de vedere fotbalistic pentru Florin Gardoş. Fundaşul Craiovei a debutat în noul sezon la meciul cu Sabail de acasă, intrând în minutul 76 în locul lui Renato Kelic. Numai că, la primul contact cu un adversar, genunchiul lui Gardoş a dat semne că cedează! Imediat după partidă, jucătorul originar din Satu Mare a făcut un control, iar verdictul medicilor este unul devastator pentru el: ruptură de ligamente! Practic, el va reveni de-abia din 2020 la antrenamentele Craiovei!

Cariera lui Florin Gardoş continuă, din păcate pentru el, panta descendentă pe care se află de ceva vreme. Practic, fundaşul nu a mai avut continuitate din sezonul 2014-2015, primul la Southampton, când a jucat destul de des pentru gruparea din Premier League care îl cumpărase de la FCSB pentru 7 milioane de euro. A ieşit apoi din planurile antrenorilor de la formaţia engleză, a suferit şi o accidentare, iar revenirea în România, la Craiova, însemna pentru el şansa relansării carierei.

N-a fost cazul însă, a jucat destul de puţin şi un conflict cu ex-tehnicianul din Bănie, Devis Mangia, l-a trimis direct la echipa a doua, iar apoi împrumut la Poli Iaşi. Odată cu plecarea lui Mangia părea că lucrurile încep să se schimbe în mine pentru fundaşul de 30 de ani. Însă, acum, accidentarea îl scoate complet din calcule pentru acest sezon.

Gardoş nu e singura absenţă de marcă din derby-ul Dinamo-Craiova de duminică, ora 21.00. Şi Dan Nistor, căpitanul “câinilor” este accidentat, însă acesta va reveni destul de repede pe teren.