Fotbal intern

Florin Gardoş, gol în Sportul Snagov – Craiova, din Cupa României! Fundaşul a marcat după aproape cinci ani

25.09.2018 | 20:24
Florin Gardos gol in Sportul Snagov  Craiova din Cupa Romaniei Fundasul a marcat dupa aproape cinci ani

Florin Gardoş, gol în Sportul Snagov – Craiova, din şaiprezecimile Cupei României, după centrarea perfectă a lui Alxandru Cicâldău. Fundaşul nu mai marcase în competiţiile oficiale din luna decembrie a anului 2013, fiind de atunci aproape cinci ani de zile.

Universitatea Craiova a jucat acasă în faza 16-imilor, după ce ilfovenii au solicitat să joace pe Ion Oblemenco din cauză că ei nu dispuneau de nocturnă. Lui Gardoş i-a purtat noroc, iar în duelul cu Sportul Snagov a reuşit să deschidă scorul în minutul 36.

Gol Florin Gardoş în Sportul – Snagov din Cupa României

Alexandru Cicâldău a excutat foarte bine o lovitură liberă de pe partea stângă, centrând puternic spre careu, iar fundaşul înalt de 1,93 a sărit şi a lovit decisiv, cu capul. Ultima dată când Florin Gardoş marca acesta evolua la FCSB şi se întâmpla într-un meci din Liga 1 Betano, disputat pe 18 decembrie 2013, în faţa celor de la Astra Giurgiu.

Gardoş înscria al doilea gol al “roş-albaştrilor” din victoria cu 3-1. Pe lista marcatorilor şi-au mai trecut atunci numele şi Adi Popa şi Federico Piovaccari, în timp ce pentru Astra marcase Constantin Budescu.

Florin Gardoş gol în Sportul Snagov - Craiova. Fundaşul alături de vlad Achim în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, în cadrul semifinalei tur ale Cupei României, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, joi 19 aprilie 2018.
Florin Gardoş gol în Sportul Snagov – Craiova. Fundaşul alături de vlad Achim în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani

Florin Gardoş s-a născut pe 29 octombie 1988, la Satu Mare şi a început fotbalul la Someşul Satu Mare, de unde a fost luat de Concordia Chiajna în 2010. După experienţa la cubul din iIlfov, acesta a fost luat de Gigi Becali, jucând la FCSB timp de patru ani de zile, până când a fost cumpărat de Southampton pe 6,8 milioane de euro. Clubul britanic îl împrumuta la Universitatea Craiova în iarna acestui an, iar după ce expira angajamentul, acesta era disponibilizat de Southampton şi semna liber cu oltenii.

Citeşte şi: