Fotbal intern

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

22.08.2018 | 08:38
Florin Gardos ii critica pe fanii Craiovei Dai totul si ei te injura

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei, după reacţiile acestora în timpul meciului piredut de olteni în runda şase din Liga 1 Betano în faţa celor de la CS Concordia Chiajna. Fundaşul trupei antrenate de Devis Mangia a fost deranjat de faptul că suporterii veniţi pe “Ion Oblemenco” l-au înjurat pe el şi colegii săi pe toată durata partidei.

Gardoş i-a atacat pe suporterii olteni şi spune că atunci când au pierdut cu Sepsi OSK Sf Gheorghe, ei au fost cei care au greşit şi le-au cerut scuze fanilor, însă le atrage atenţia celor care au fost în tribune cu Chiajna că fotbaliştilor le este greu să evolueze timp de 70 de minute în inferioritate numerică în faţa unui public ostil, deşi sunt la ei acasă.

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei

“E greu să te controlezi uneori, când alergi 90 de minute, dai totul pe teren şi te înjură de mamă, de tată și de toate cele. Normal că te enervezi. Am tot respectul pentru cei din peluză, ne-au susţinut şi sunt mereu alături de noi. Ne-am dus toţi, am băgat capul în pământ şi ne-am cerut scuze la meciul cu Sepsi. Dar când joci în 10 timp de 70 de minute şi eşti huiduit, asta nu te ajută cu nimic”, a declarat Gardoş, care a mai fost deranjat şi de calitatea gazonului.

Nu doar fanii l-au supărat pe Florin Gardoş, ci şi starea precară a gazonului de pe noul “Ion Oblemenco”: “Un adversar a fost şi gazonul, se rupe foarte uşor, nu se mai poate alerga, ne dezavantajează pentru că suntem o echipă care pasăm şi care caută posesia. Noi începem construcţia din spate, nu avem talie şi nici forţă. Daca nu va fi schimbat gazonul, vom avea probleme foarte mari tot anul”, a spus fundaşul deţinătoarei Cupei României pentru Telekom Sport.

Accidentat din cauza gazonului

Finalul sezonului trecut l-a prins pe Florin Gardoş pe bară, după ce a suferit o ruptură musculară într-un meci cu Viitorul Constanţa, disputat acasă, pe “Ion Oblemenco”. Antrenorul oltenilor, Devis Mangia acuza de atunci starea suprafeţei de joc de pe stadionul inaugurat în urmă cu puţin timp: “Cred că gazonul a determinat accidentarea lui Gardoş, are o problema musculară”, declara Mangia după partida Universitatea Craiova – Viitorul Constanţa 3-3.

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei. Fundaşul, în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 3 august 2018.
Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei. Fundaşul, în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani

Nu doar Gardoş s-a luat de suporterii Craiovei, după înfrângerea cu Chiajna, ci şi Alexandru Mtiriţă, care a sărit să bată un suporter ce îl înjurase. Cornel Dinu a criticat atitudinea jucătorului după această acţiune: ”Se ducea până acolo… reuşea să ia un pumn. Mic, dar… dar mai mult în filemele ruseşti de propagandă. Nu cred că pare un bătăuş să pună la punct o tribună ostilă. Adevarul este ca el a avut şi în timpul partidei atitudinea asta ostilă, de la început. Mic şi rau, dar el mai mult latră decât muşcă. Din păcate, acolo unde ar trebui să muşte, pe faza de atac s-a văzut foarte puţin”, a spus Cornel Dinu pentru  Telekom Sport.