Fotbal intern

Florin Gardoș s-a luat la ceartă cu fanii pe internet: „Vorbești prostii! Aveți mintea cât o nucă!”

08.02.2021 | 10:21
Florin Gardos sa luat la cearta cu fanii pe internet Vorbesti prostii Aveti mintea cat o nuca
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș s-a luat la ceartă cu fanii pe internet, după ce Academica Clinceni s-a impus cu 1-0 în deplasarea de pe terenul liderului FCSB. Acesta i-a jignit pe unii dintre cei care au comentat. 

Fost jucător al roș-albaștrilor, fundașul central a fost integralist pentru ilfovenii antrenați de Ilie Poenaru în meciul câștigat cu 1-0 contra lui FCSB, după golul lui Jutric.

ADVERTISEMENT

Criticat de unii dintre suporteri pentru că a evoluat cu multă îndârjire contra fostei sale formații, Florin Gardoș nu a ezitat să riposteze și le-a transmis unora dintre fani că au „mintea cât o nucă”.

Florin Gardoș s-a luat la ceartă cu fanii pe internet: „Te-ai născut talent și ai murit speranță!”

Imediat după meciul câștigat cu 1-0 contra liderului FCSB, Florin Gardoș a publicat o fotografie din vestiarul Academicii Clinceni în care apărea alături de Adi Popa, Raul Rusescu și Paul Pîrvulescu, toți foști fotbaliști ai roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Unii fani au considerat că cei patru au jucat cu prea multă ambiție contra echipei în tricoul căreia au reușit cele mai bune performanțe ale carierei. Alții au sugerat că Academica Clinceni și FCSB au aranjat meciul de ieri, pentru ca ilfovenii să le întoarcă favoarea

„Ați jucat la capacitate maximă cu echipa care v-a făcut fotbaliști, cu alte echipe dormiți în ghete, ăsta profesionalism!”, i-a reproșat un suporter lui Gardoș. „Prietene, suntem pe locul 5 în Liga 1. Crezi că ajungi pe poziția asta cu o echipă mic din Ilfov, dacă dormi în ghete? Unii pe aici aveți mintea cât o nucă”, i-a replicat fundașul.

ADVERTISEMENT

„Dacă ați juca cu atâta îndârjire la toate meciurile, ar conta și meciul ăsta. Altfel…”, i-a transmis alt fan, căruia Gardoș i-a oferit o altă replică foarte acidă: „Vorbești niște prostii mai mari decât tine”.

Cea mai dură replică pentru Gardoș a venit din partea unui suporter care i-a reproșat faptul că și-a ratat cariera. „Păcat că te-ai născut talent și ai murit speranță, jucând prin Liga 1 la cea mai slabă echipă. Sunt alții mult mai buni ca tine și joacă în Liga a 4-a. Ești o dezamăgire” a fost comentariulla care Gardoș a răspuns: „Dă un search pe Google să vezi câte trofee a câștigat «speranța»”.

ADVERTISEMENT

Victoria cu FCSB a fost celebrată în vestiar de jucătorii Academicii Clinceni. După meci, Gardoș s-a declarat emoționat de experiența de a juca împtoriva fostei sale echipe și și-a amintit de meciul cu Ajax, pe care în consideră cel mai important moment al carierei.

ADVERTISEMENT