Life

Florin Salam, ingenuncheat de durere în fața Institutului Matei Balș. Artistul nu știe dacă fratele lui mai trăiește sau este mort. Răspunsul lui Streinu-Cercel

07.08.2020 | 09:54
Florin Salam ingenuncheat de durere in fata Institutului Matei Bals Artistul nu stie daca fratele lui mai traieste sau este mort Raspunsul lui StreinuCercel
ADVERTISEMENT

Florin Salam se află la Institutului Matei Balș, unde așteaptă un răspuns despre starea de sănătate a fratelui său, Nelu Stoian. Bărbatul se află internat în spital de pe 27 iulie, după ce a fost transportat de urgență.

Medicii au descoperit că fratele artistului suferă și de coronavirus, ceea ce înseamnă că starea de sănătate a acestuia este mult mai gravă, iar asta pentru că deja se luptă cu o afecțiune delicată.

ADVERTISEMENT

Cântărețul se află la spital împreună cu una dintre surorile lui pentru a afla detalii despre evoluția bolii lui Neluțu Stoian. Din păcate, manelistul s-a lovit de refuzul medicilor de a-i oferi informații.

Florin Salam, disperat după ce medicii l-au ignorat la spital

Internat de câteva zile în spital, Neluțu Stoian s-ar afla la Terapie Intensivă, unde este intubat. Artistul a încercat să ia legătura cu medicii pentru a afla detalii despre starea fratelui său, însă aceștia nu i-au oferit răspunsurile dorite.

ADVERTISEMENT

„ Suntem disperați. În situația noastră pot fi foarte mulți oameni. Ne gândim la orice. Nu poți să aduci un om pe picioare aici și să ți-l iei… ferească Dumnezeu. Vrem să ne ni se comunice, să știm absolut orice. E familia noastră. E fratele meu. Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel și din auzite, pentru că un medic ne spune ceva, unul altceva, ne-au spus că i-au cedat rinichii, ficatul. Am făcut rost de numărul lui de telefon și l-am întrebat cu disperare, eram blocați. I-am zis: ”Este adevărat că fratelui meu i-au cedat organele?” Și dânsul a spus: ”Așa, și dacă i-au cedat, ce ați putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru.

„ M-au întrebat dacă sunt țigan. Nu este normal să se vorbească așa, iar în situații de genul ar trebui ca doctorii să aibă un comportament mai empatic, să fie mai blânzi, pentru că și noi suntem oameni și suferim. Nu mi se pare normal rasismul ăsta, ce contează dacă sunt țigan sau român. Suntem oameni cu toții. ”, a declarat Florin Salam, la spital.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu se afla alături de artist și sora acestuia în incinta spitalului pentru a-i fi alături în aceste momente grele.

Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta)
Neluțu Stoian (dreapta)

Neluțu Stoian se află la Reanimare, unde este intubat și ținut sub observație. Bărbatul suferă de o boală gravă pe care cadrele medicale încearcă să o țină sub control.

ADVERTISEMENT

Florin Salam trece printr-o perioada foarte grea. După ce în urmă cu două săptămâni a fost tâlhărit de mai mulți interlopi din Clanul Duduianu, de două zile cântă la priveghiul liderului interlop Emi Pian, unde chiar i s-a făcut și rău după atâtea ore de cântat, iar astăzi se află la spital pentru fratele lui, a cărui stare de sănătate este precară.

Artistul a mai suferit o dramă în urmă cu mai mulți ani, după ce Ștefania Stoian (n.r. Fănica), prima soție, a murit tot de ciroză hepatică, la Spitalul Fundeni din Capitală, unde aștepta un donator.

ADVERTISEMENT
Tags: