Fotbal intern

Florin Talpan, criză de nervi la Tribunalul București! Ce amendă și-a luat juristul CSA Steaua

20.02.2019 | 18:11
Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a făcut o criză de nervi la Tribunalul București

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a făcut o criză de nervi, miercuri, la Tribunalul București, acolo unde a avut loc un nou termen în procesul privind palmaresul istoric al clubului Steaua București. Cele două părți se mmai judecă tot la Tribunalul București și pentru prejudiciului solicitat de CSA, care acuză că FCSB ar fi folosit abuziv marca Steaua.

Procesul privind palmaresul clubului Steaua București nu a început propriu-zis, dosarul fiind deocamdată în faza de administrare a probelor. Astăzi, a fost atașat actul constitutiv în original prin care Ministerul Apărării Naționale a înființat Asociația non-profit din 1998.

Florin Talpan întribunele de pe Arena Națională
Florin Talpan întribunele de pe Arena Națională

Florin Talpan, criză de nervi la Tribunalul București

Conform gsp.ro, juristul CSA Steaua, Florin Talpan, s-a opus acestui act depus la dosar și chiar a făcut o criză de nervi la Tribunalul București. În încercarea de a-și impune punctul de vedere, el a început să țipe în fața judecătorului și a fost amendat cu suma de 200 de lei. În același timp, Talpan a depus o cerere de recuzare a judecătorului, care va fi analizată la următoarea înfățișare.

”Palmaresul unei echipe este unic și este într-o uniune naturală cu echipa care l-a dobândit. Când se transferă o echipă se preia automat și palmaresul acesteia. Cel care preia și continuă activitatea sportivă și competițională preia și palmaresul respectivei echipe. Entitatea care a continuat activitatea fotbalistică și care o continuă și azi deține întreg palmaresul, deoarece palmaresul este unic, echipa de azi din Liga 1 fiind continuatoarea echipei istorice de fotbal Steaua București”, se arată în cererea avocaților clubului FCSB, Dan Idita și Adrian Căvescu.

La sfârșitul lunii ianuarie, Curtea de Apel a respins cererea lui Gigi Becali prin care acesta a cerut rejudecarea procesului în care solicita înapoi numele Steaua. Juristul Florin Talpan a intrat într-un război și cu suporterii Stelei, pe care i-a reclamat la Ministerul Apărării Naționale.