Fotbal intern

Florin Tănase a petrecut până la 3 dimineața! Cu ce rival a băut

29.06.2018 | 08:03
Florin Tanase a petrecut pana la 3 dimineata Cu ce rival a baut

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a petrecut până la 3 dimineața alături de coechipierul său Harlem Gnohere și de Billel Omrani de la CFR Cluj, imediat ce elevii lui Nicolae Dică au încheiat primul stagiu de pregătire al verii desfășurat la Brașov.

Conform site-ului  cancan.ro, Florin Tănase și Harlem Gnohere au mers într-un club din București imediat ce au revenit din cantonamentul montan. Jucătorii FCSB-ului se aflau în timpul liber, antrenorul Nicolae Dică dându-le liber până duminică, atunci când vor pleca în Olanda pentru al doilea stagiu de pregătire.

Florin Tănase a petrecut până la 3 dimineața și a înjurat un client

Atacantul Florin Tănase a băut vin, a dansat și a petrecut până la 3 dimineața în club, dar la plecare a avut o altercație cu un client. Aflat în stare de ebrietate, jucătorul l-a înjurat și l-a amenințat pe client, deoarece a crezut că acesta l-a filmat. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar fotbaliștii au părăsit clubul. De remarcat că Harlem Gnohere, care nu a consumat băuturi alcoolice, a fost șoferul.

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a petrecut în club până la 3 dimineața împreună cu Harlem Gnohere și Billel Omrani
Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, a petrecut în club până la 3 dimineața împreună cu Harlem Gnohere și Billel Omrani

FCSB a efectuat un cantonament la Brașov în perioada 15-28 iunie în care a învins două echipe din Liga 4 în meciuri amicale: 4-1 cu CS Cornu și 9-1 cu CS Colțea.

Cel de-al doilea cantonament al FCSB-ului va avea loc la Apeldoorn (Olanda), în perioada 1-14 iulie. În acest stagiu, elevii lui Dică vor disputa patru meciuri amicale cu FC Bruges, Ajax Amsterdam, PAOK Salonic șiAl Gharafa.

Jucătorul francez al formației, CFR Cluj, Billel Omrani, se află de mai mult timp în atenția patronului de la FCSB, Gigi Becali. El a dezvăluit că îl va lua pe atacant în urma discuţiilor avute cu impresarul acestuia