Fotbal intern

Florinel Coman și Florin Tănase, doriți de Ludogoreț! Campioana Bulgariei a cerut referințe despre cei doi!

05.12.2018 | 16:00
Florinel Coman si Florin Tanase doriti de Ludogoret Campioana Bulgariei a cerut referinte despre cei doi

Fotbaliștii FCSB continuă să fie la mare căutare în străinătate. Gigi Becali a recunoscut că a fost căutat de o “mare echipă” în legătură cu doi dintre jucătorii ofensivi ai formației antrenate de Nicolae Dică. FANATIK a aflat că Florinel Coman și Florin Tănase sunt doriți de Ludogoreț!

Cei doi internaționali români sunt urmăriți de bulgari de mai multă vreme și ar putea ajunge la gruparea din Razgrad la pachet. Campioana din țara vecină mai are în lot în acest moment trei fotbaliști români, Cosmin Moți, Dragoș Grigore  și Claudiu Keșeru, dar și un alt fost jucător din Liga 1 Betano, May Mahlangu.

Florinel Coman și Florin Tănase, doriți de Ludogoreț! Gigi a cerut 3 milioane de euro pe „Mbappe”

“Pentru Coman și Tănase au fost discuții dacă îi vând și am zis că ”da”. A fost o mare echipă care a zis să discutăm despre Tănase și Coman. Dar nu au oferte concrete”, a declarat Gigi Becali la Digisport. FANATIK a aflat cine este echipa care s-a interesat de cei doi atacanți de la FCSB. Conform informațiilor noastre, Ludogoreț Razgrad a cerut detalii despre situația roș-albaștrilor, dorind să îi achiziționeze la pachet.

Interesul pentru “Mbappe” Florinel și pentru Tase este mai vechi. Bulgarii au vrut să profite de perioada în care Becali nu îi mai dorea pe cei doi la echipă și anunțase, cel puțin pentru Coman, că e dispus să îl cedeze pentru suma cu care îl cumpărase de la Viitorul: “I-am dat telefon impresarului. Dacă găseşte echipă care să dea 3 milioane de euro, îl dau. Să-mi recuperez banii pe el. Atât mă interesează, nu mai cred în el“, afirma Gigi Becali în vară. Evident, Ludogoreț, care a devenit o forță în sud-estul Europei, a încercat să ia pulsul finanțatorului FCSB.

Florinel Coman și Florin Tănase sărbătoresc golul înscris de cel din urmă în meciul cu Gaz Metan
Florin Tănase este într-o formă excelentă, marcând în ultimele două meciuri pentru FCSB

7 milioane de euro, suma maximă pe care o dădeau bulgarii!

Becali a cedat inițial și a acceptat să poarte negocieri cu formația interesată de Coman și Tănase, doar că ulterior s-a răzgândit, mai ales că bulgarii au întârziat cu ofertele concrete pentru cei doi. Din informațiile FANATIK, bugetul pentru un transfer la pachet ar fi fost de 7 milioane de euro, 3 pentru Coman și 4 pentru Tănase.

La Ludogoreț evoluează în acest moment românii Cosmin Moți, care va intra, cel mai probabil, în conducerea clubului bulgar la finalul carierei, Dragoș Grigore,  și Claudiu Keșeru, golgheterul incontestabil al formației de la sud de Dunăre. În plus, vecinii noștri sunt mereu atenți la ce se întâmplă în Liga 1 Betano, o dovadă în acest sens fiind transferul la preț de chilipir al lui May Mahlangu, cumpărat cu 500.000 de euro de la Dinamo București.

200 de milioane de euro este clauza de reziliere a contractului dintre Florinel Coman și FCSB