Sport

Florin Stângă după Petrolul – FC Voluntari 0-4: “Nu suntem la retrogradare” Comparația cu Dinamo

Antrenorul ploieștenilor, Florin Stângă, spune că echipa sa nu este în lupta pentru salvare și a dat exemplu situația de la Dinamo.
06.04.2024 | 19:59
Florin Stanga dupa Petrolul  FC Voluntari 04 Nu suntem la retrogradare Comparatia cu Dinamo
Antrenorul ploieștenilor consideră că echipa sa nu a intrat în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Partida Petrolul – FC Voluntari din etapa a 3-a a play-out-ului din SuperLigă avut un deznodământ greu de prevăzut. Ilfovenii au rezolvat partida încă din prima repriză, fără a le da vreo șansă prahovenilor.

Seară neagră pentru Petrolul

Echipa antrenată de Florin Pîrvu a învins cu un categoric 4-0 formația din Ploiești. În urma acestui rezultat, FC Voluntari face un salt important din zona fierbinte a clasamentului, în timp ce Petrolul începe să simtă emoțiile retrogradării.

ADVERTISEMENT

După plecarea lui Pîrvu de la Petrolul Ploiești, pe banca prahovenilor a trecut ca principal, Florin Stângă. Acesta a fost secund al lui Florin Pîrvu, în mandatul fostului internațional. Rezultatul a venit ca un șoc în tabăra gazdelor.

Antrenorul Petrolului, Florin Stângă, a recunoscut la finalul partidei că a fost o seară neagră pentru suflarea petrolistă. Fostul secund al lui Florin Pîrvu consideră că meciul de sâmbătă seara trebuie uitat cât mai rapid.

ADVERTISEMENT

Interesant este că antrenorul gazdelor nu s-a ferit să le transmită jucătorilor la pauză că pot întoarce partida. În acel moment rezultatul era deja 3-0 pentru FC Voluntari. Stângă spune că nu și-a pierdut încrederea în jucătorii săi.

“Este o seară neagră. Nu ne-a ieșit nimic. Ne-am dezamăgit suporterii. Trebuie să o uităm. La pauză, i-am încurajat și le-am spus că putem să întoarcem rezultatul. Am încredere totală în jucătorii mei”, a declarat Florin Stângă la finalul partidei, conform digisport.

ADVERTISEMENT

Scuze către suporteri

Tehnicianul Petrolului, Florin Stângă, și-a continuat discursul prin a-și cere scuze suporterilor ploieșteni. Stângă a ținut să remarce că în urma acestui rezultat echipa sa nu a intrat în lupta pentru retrogradare

Aș vrea să le cer scuze suporterilor. Toate echipele mari au mai luat bătaie. Petrolul nu este la retrogradare. E normal ca suporterii să ne huiduie. Suporterii și-au susținut mereu echipa.

ADVERTISEMENT

“Normal că sunt probleme. Ce să spună Botoșani sau Dinamo? Țicu este căpitanul echipei. Trebuie să depășească acest moment”, a punctat Florin Stângă după Petrolul-FC Voluntari, 0-4.

ADVERTISEMENT