Life

Fosta soție a lui Bogdan Stelea s-a căsătorit în Dubai. Imagini spectaculoase de la petrecerea de pomină

Mirela Popa, fosta soție a fotbalistului Bogdan Stelea, s-a căsătorit religios în luna iulie a anului trecut, iar acum a avut loc petrecerea în cinstea fericitului eveniment.
09.12.2021 | 18:09
Fosta sotie a lui Bogdan Stelea sa casatorit in Dubai Imagini spectaculoase de la petrecerea de pomina
Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, s-a căsătorit în Dubai. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă Mirela Popa s-a căsătorit, anul trecut, în Dubai, acolo unde s-a stabilit în urmă cu câțiva ani. Din cauza pandemiei, însă, a fost nevoită să amâne petrecerea până acum. Fosta soție a lui Bogdan Stelea a sărbătorit evenimentul într-un loc de vis.

Designerul și soțul său, Safwan, au organizat o petrecere în aer liber, pe plajă, deoarece și-au dorit ca totul să se desfășoare într-un cadru relaxat, în care invitații, veniți din toate colțurile lumii, să se simtă cât mai confortabil.

ADVERTISEMENT

Mirela Popa a devenit doamna Nached

Mirela Popa și Safwan și-au început povestea de dragoste încă din 2016, iar anul trecut, în plină pandemie, și-au jurat iubire veșnică. Ceea ce i-a determinat să amâne petrecerea până acum au fost restricțiile impuse împotriva răspândirii virusului Covid-19. În luna iulie 2020, creatoarea de modă a mai adăugat un nume în cartea sa de identitate și a devenit Mirela Popa Nached.

Îndrăgostiții spun că nu și-au dorit o nuntă clasică, organizată într-o sală de bal. Tocmai de aceea au ales ca locație o plajă situată pe malul Golfului Persic.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Popa Nached (@mirelapopanached)

„E un loc exotic, e exact pe plajă și vrem să fie relaxat. Oamenii care ne sunt foarte apropiați au călătorit până aici ca să ne fie alături astăzi.

Au venit oameni din Canada, Statele Unite, Franța, Austria, Italia Spania, România. E o petrecere cosmopolitană pe care am vrut să o ținem cât mai restrânsă posibil.”, au declarat proaspeții căsătoriți, astăzi, în emisiunea „Teo Show”.

ADVERTISEMENT

Petrecerea de nuntă a avut loc după aniversarea mirelui

Mirela Popa a strălucit într-o rochie lungă, argintie, inspirată de cele pe care le purtau zeițele Greciei Antice. Ca accesorii, fosta soție a lui Bogdan Stelea a ales un set de bijuterii cu pietre prețioase.

Fastuosul eveniment a avut loc la puțin timp după ziua de naștere a mirelui. Cu această ocazie, Mirela i-a urat „La mulți ani” în fața tuturor invitațiilor, care l-au felicitat la rândul lor.

ADVERTISEMENT

După acest moment a urmat cel al tăierii tortului, de asemenea spectaculos, organizat pe patru nivele și acoperit de trandafiri roșii. Bineînțeles, spectacolul de artificii a fost nelipsit.

Își doresc să devină părinți?

După fericitul eveniment, Mirela și Safwan Nached plănuiesc o vacanță în Insulele Maldive. Cât despre dorința de a deveni părinți, aceștia spun că vor să mai aștepte cel puțin un an. Creatoarea de modă se declară extrem de fericită și îndrăgostită și spune că vrea să mai petreacă puțin timp alături de soțul său, înainte de venirea pe lume a unui copil.

„Sunt foarte fericită și mă simt împlinită. Doresc la toată lumea același lucru, nu am cuvinte! Nu îmi doresc mai mult de atâta, aș putea spune. Vorbim de la anul încolo (n.r despre copii), acum trebuie să ne relaxăm după petreceri și să ne concentrăm, să vedem dacă se leagă ceva.”, a spus Mirela Popa.

ADVERTISEMENT