News

Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă. Femeia a decedat subit, la doar 47 de ani

Camelia Veronica Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a fost găsită moartă în casă. Avea doar 47 de ani.
05.02.2024 | 12:18
Fosta sotie a presedintelui CJ Cluj Alin Tise gasita moarta in casa Femeia a decedat subit la doar 47 de ani
Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă. Ce spune poliția. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Camelia Veronica Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a fost găsită moartă în propria locuință. Care sunt primele constatări ale poliției.

Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă. Ce spune poliția

Din primele informații, trupul Cameliei Tișe (47 de ani) a fost găsit luni dimineață în apartamentul ei situat în municipiul Cluj-Napoca. Echipajul de ambulanță ajuns rapid la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul”, a transmis IPJ Cluj, conform MonitorulCj.

ADVERTISEMENT

Polițiștii clujeni au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cauza exactă a morții urmează a fi stabilită ulterior. Deocamdată, trupul neînsuflețit al Cameliei Tișe a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei care a dus la moartea ei.

Camelia Tișe, divorț cu scandal de șeful CJ Cluj

De profesie notar, Camelia Tișe și șeful CJ Cluj au divorțat în 2018. La acea vreme, procesul a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care cei 2 și-au împărțit-o.

ADVERTISEMENT

În iunie 2018, Monitorul de Cluj scria că, în urma înțelegerii de divorț, Camelia Tișe i-a cesionat lui Alin Tișe 9 părți sociale din societatea Central Business Plaza SRL. Anterior, aici figurau ca și asociați numai Camelia Tișe și Bogdan Tișe, fratele președintelui CJ.

Sursa citată mai scrie că acesta din urmă i-a cesionat, la rândul lui, o parte socială. În plus, a avut loc o majorare de capital prin aportul lui Alin Tișe. Astfel în final, capitalul social s-a împărțit astfel: Alin Tișe – 52,38% și Camelia Tișe – 47,62%.

ADVERTISEMENT

Încă dinainte de divorț, presa locală a notat că neînțelegerile dintre cei doi soți ar fi apărut din cauza banilor și din cauza afacerilor imobiliare pe care le administrau împreună. Camelia Tișe și președintele CJ s-ar fi luptat pentru împărțirea averii estimată atunci la 15 milioane de euro. Nașul celor doi a fost chiar primarul Emil Boc.

ADVERTISEMENT