Fotbal intern

Fostele glorii, atac la conducerea lui Dinamo. “Ne e ruşine să mai ieşim din casă!”

25.09.2018 | 17:20
Fostele glorii atac la conducerea lui Dinamo Ne e rusine sa mai iesim din casa

Fostele glorii, atac la conducerea lui Dinamo. Ionel Augustin, fostul fotbalist al clubului din Ştefan Cel Mare, este de părere că oficialii alb-roşiilor se zbat acum într-un amatorism în toată regula.

Dănuţ Lupua fost dat afară de la Dinamo, iar după ce a lansat mai multe atacuri asupra conducerii din Ştefan cel Mare, Alexandru David a simţit nevoia să îi amintească acestuia că nu prea îl găsea pe la muncă în birou atunci când lucra pentru departamentul de scouting al echipei lui Ionuţ Negoiţă. Acum, gloriile lui Dinamo sar în apărarea lui Dănuţ Lupu şi îi atacă pe actualii conducători ai formaţiei din Ştefan cel Mare.

Ionel Augustin s-a luat de conducerea lui Dinamo

Ionel Augustin a mărturisit pentru FANATIK.RO că deja cei oficialii celor dn Ştefan cel Mare încep să devină penibili atunci când îşi permit să atace fostele glorii ale lui Dinamo. “Eu am preferat să stau în banca mea după ce am plecat de la Dinamo, dar deja este mult prea mult ce se întâmplă acum. Chiar nu mai avem pic de bun simţ? Nu vreau să folosesc cuvinte prea dure, dar ajunge. Să îţi permiţi să te ei de Lupu sau de Cornel Dinu mi se pare prea mult. Mi se pare că oficialii lui Dinamo au început să se zbată într-un amatorism total”, a declarat Augustin.

Acesta a continuat apoi, dâdu-l exemplu negativ pe Florin Bratu, fostul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare. “Păi Bratu, atunci când era antrenorul lui Dinmao, trebuia să fie urecheat de către conducere la nici 15 minute după ce îl invitase pe marele Cornel Dinu să îi înveţe şotronul, ce înseamnă ăsta? Eu îl stimez pe Bratone şi îmi este drag, dar chiar aşa a ajuns? Indiferent ce spune Dinu, totuşi e Cornel Dinu, iar tu eşti doar Florin Bratu şi atît. Când Dinu vorbeşte toţi cei de la Dinamo trebuie să staţi drepţi”, a spus Oneaţă.

Ione Augustin s-a fotografiat în faţa embelemei lui Dinamo
Ione Augustin s-a fotografiat în faţa emblemei lui Dinamo  după o campanie de vânzare de bilete

“Negoiţă e principalul vinovat. Peştele de la cap se împute”

În continuare, Ionel Augustin a mărturisit că vinovatul principal pentru situaţia în care a ajuns acum Dinamo este patronul, Ionuţ Negoiţă. “Mi se pare strigător la cer ca acest domn Alexandru David să iasă el acum cu tot felul de ironii şi să îl înţepe pe Dănuţ Lupu, că nu ştiu ce făcea pe la departamentul de scouting. Păi ce să facă domnule acolo? Că şi eu am lucrat în acel departament de scouting şi eram marginalizat. Nu eram întrebat de nimic, iar apoi am fost îndepărtat. Noi eram acolo puşi mai mult de formă şi să se folosească şi ei de imaginea noastră. Ne trimiteau să afcem campanii pentru vânzarea de bilete”, a fost replica lui Augustin.

“Aşa s-a întâmplat şi cu Dănuţ Lupu. Păi omul ăsta nu avea voie să îşi dea cu părerea despre ce se întîmplă la Dinamo? Păi, domnule David, Dănuţ Lupu este Dănuţ Lupu. Nu ai auzit de acest fost mare fotbalist? Omul ăsta şi-a câştigat pe teren dreptul să vorbească orice despre fotbal şi despre Dinamo. Dacă omul observa că lucrurile nu merg bine tuc e voiai? Voiai să spună că avem echipă de Liga Campionilor?”, a continuat, nervos, Augustin.

Dănuţ Lupu pe vremea în care evolua pentru Dinamo înainte de 1990
Dănuţ Lupu pe vremea în care evolua pentru Dinamo înainte de 1990

Augustin a încheiat făcând o analiză “la sânge” a situaţiei din Ştefan cel Mare din acest moment, afirmând că lui a început chiar să-i fie ruşine să mai iasă din casă de teamă că va fi ironizat pentru ce se întâmplă la echipa pe care a servit-o atâţia ani.

“Hai să fim serioşi! Situaţia de la Dinamo e tragică. Am ajuns ca nouă foştilor fotbalişti de la Dinamo să ne fie ruşine să ieşim din casă pentru că face lumea mişto de noi. Însă principalul vinovat pentru tot ce se întâmplă la Dinamo este Ionuţ Negoiţă. Peştele de la cap se împute. Pe el îl interesează acum să mai vândă tot ce se mai poate vinde ca să îşi scoată banii. Ultimul antrenor cu care mai putea să se bată cu granzii din Liga 1 a fost Mircea Rednic, dar l-a mătrăşit şi pe el. Începuse să îi vândă din jucători, iar cînd Mircea a încercat să regleze lucrurile l-au aruncat peste bord”. a încheiat Augustin.