Fotbal intern

Președintele lui Dinamo îi răspunde ironic lui Dănuț Lupu! ”Îl sunam și nu răspundea niciodată”

24.09.2018 | 12:25
Presedintele lui Dinamo ii raspunde ironic lui Danut Lupu Il sunam si nu raspundea niciodata
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Dinamo București, Alexandru David, i-a răspuns ironic fostului internațional Dănuț Lupu, care a spus despre el că nu a adus niciun ban la club. Oficialul dinamovist i-a oferit replica lui Lupu în conferința de presă în care a fost prezentat noul antrenor al ”câinilor”, Claudiu Niculescu.

Fostul jucător de la Dinamo l-a atacat dur pe Alexandru David în urmă cu două zile, spunând că acesta nu face altceva la club decât să răspundă la două telefoane pe zi. Dinamo își merită soarta. Așa conducători au, pe locul ăla sunt. L-ați văzut pe David că face altceva? El răspunde la vreo două telefoane! Ce bani a adus David la club? Principalii vinovați sunt jucătorii, dar unii n-au nicio vină că joacă la Dinamo”, declara fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Președintele lui Dinamo îi răspunde lui Dănuț Lupu: ”Nu are competențele necesare”

”Nu cred că are Danuţ competenţele necesare pentru a putea evalua munca mea şi dacă ar fi să îi răspund, greşeşte într-un singur loc. În afara faptului că răspund la două telefoane, mai dădeam şi un telefon, deci erau trei cu totul pe zi şi îl sunam pe el în birou şi nu răspundea niciodată”, a fost răspunsul ironic al președintelui FC Dinamo pentru Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu în tribuna oficială de la Arena Națională
Dănuț Lupu în tribuna oficială de la Arena Națională

La începutul actualului sezon, Dănuț Lupu a fost dat afară de Dinamo București din departamentul de scouting, pe motiv că trebuie să se facă restructurări. Însă, fostul internațional consideră că debarcarea sa a venit în urma criticilor aduse conducerii clubului în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al echipei Dinamo București, Claudiu Niculescu, a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă la care a mai participat și președintele Alexandru David. Tehnicianul ”câinilor” a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2019-2020 și l-a înlocuit pe Florin Bratu.

Claudiu Niculescu a fost aplaudat de suporterii dinamoviști la încheierea conferinței de presă, în timp ce Alexandru David și patronul Ionuț Negoiță au fost înjurați. Imediat după întâlnirea cu jurnaliștii, fostul atacant al ”câinilor” a condus primul antrenament. El va debuta pe banca tehnică a lui Dinamo la meciul cu Dacia Unirea Brăila, care va avea loc marți, în 16-imile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT