News

Fostul tenismen Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit, în Joia Patimilor! Prima imagine de la cununia civilă

25.04.2019 | 17:32

Ilie Năstase s-a însurat astăzi cu ioana Simion, femeia care îi este alături după divorțul de Brigitte Sfăt. Fostul tenismen, în vârstă de 72 de ani, se află la al cincilea mariaj. Ilie Năstase are 5 copii: Nathalie, Alessia, Nicholas, Emma Alexandra și Charlotte. Nasty și Ioana au o relație foarte frumoasă și liniștită, iar fostul tenismen a fost gata să admită că frumoasa și mult mai tânăra bruneta este femeia pe care a căutat-o mereu și că nu va mai urma niciun divorț de această dată. De altfel, pozele de pe rețelele de socializare întăresc aceste afirmații, cei doi fiind mai peste tot împreună.

Fostul tenismen Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit, în Joia Patimilor! Prima imagine de la cununia civilă

Ilie Năstase și Ioana Simion au mers chiar în Joia Mare la Starea Civilă, cu cea mai mare discreție. A fost o apariție total opusă față de cea de la nunta cu incomparabil mai… „agitata” Brigitte Sfăt! Pe atunci, nunta celor doi a fost mediatizată intens pe cele mai cunoscute publicații și difuzată la cele mai importante televiziuni, fosta soție fiind o mare doritoare de astfel de publicitate.

”Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem”, a dezvăluit Ilie Năstase.

Ioana Simion este fosta iubită a unui mare milionar de la noi, stabilit în America: nimeni altul decât Nick Rădoi. Se pare că acest amănunt nu l-a deranjat absolut deloc pe „Nasty”, care mărturisește că a văzut-o pe Ioana într-un loc public și a dorit foarte mult să ia legătura cu ea, chiar dacă nu o cunoștea.

”Nu există inelul de 15.000 de euro, asta e o invenţie a unui domn sau nu pot să-i spun domn, pentru că eu nu am declarat aşa ceva. Când o să fie momentul şi o să ne luăm serios, o să fie şi inelul, pentru că e normal. E o nebunie, dar nu ştie cine bagă zvonurile astea neadevărate. Eu m-am grăbit să spun asta, dar nu e adevărat. Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Și eu, mă știți, când simt ceva o fac. Am fost, sunt și voi rămâne iremediabil un spontan și nu  i-e frică să fiu deschis, chiar dacă asta mi-a dăunat în viață”, a povestit Ilie Năstase la Agenția Vip.