Cele mai citite

Exclusiv. Galerie foto. Pasiunea secretă a lui Contra: “E foarte bun!”

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a vizitat Champ du Golf, o locaţie dedicată pasionaţilor de golf din România, iar FANATIK.RO a vorbit cu fondatorul proiectului care i-a atras atenţia lui "Guriţă".
14.12.2017 | 11:34

Cosmin Contra a vizitat în cursul săptămânii Champ du Golf, primul club indoor destinat acestui sport nobil, realizat în România cu ajutorul tehologiei TrackMan, iar selecţionerul echipei naţionale a României a lăsat o impresie foarte bună după cele cinci ore petrecute jucând golf. FANATIK.RO a vorbit cu Adrian Sasu, fondatorul proiectului care are locaţia la Baloteşti, iar acesta ne-a dezvăluit cum s-a descurcat “Guriţă”. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU “GURIŢĂ” DE LA GOLF!

“Este adevărat. Domnul Cosmin Contra ne-a vizitat pentru că este un pasionat al golfului. El nu este străin de acest sport. A fost invitat de către Bogdan Jigman, care este singurul român care a reuşit să treacă de la amatori la profesionişti şi chiar a câştigat un turneu care a avut loc în Turcia la sfârşitul lunii. Ei sunt foarte buni prieteni. A stat în jur de cinci ore, este normal. Golful este un sport care îţi ocupă mult timp”, a spus Adrian Sasu pentru FANATIK.RO.

“Cosmin Contra a stat cinci ore la Champ du Golf!”

Mai mult, întrebat dacă selecţionerul Cosmin Contra ar putea să facă performanţă în lumea golfului la fel cum a reuşit să facă în fotbal, Adrian Sasu a răspuns: “Eu nu cred că domnul Cosmin Contra ar lăsa totul pentru a juca golf. El este un iubitor al acestui sport şi ştiu că îl practică destul de des. Este foarte bun şi este pasionat de acest sport. Suntem fericiţi că a decis să vină la clubul nostru. Îl ajută foarte mult să elimine stresul acumulat. Joacă golf de plăcere, dar îmi este greu să cred că ar dori să facă performanţă în acest sport. Lui îi place foarte mult şi joacă ori de câte ori are ocazia. După ce a stat 5 ore la noi mi-a promis că o să mai revină când va avea timp”.

Îi aşteaptă pe “tricolorii” lui Cosmin Contra la Champ du Golf

FANATIK.RO i-a dat şi o idee de super turneu lui Adrian Sasu, fondatorul proiectului Champ du Golf. Întrebat cum ar vedea un concurs între jucătorii echipei naţionale a României, acesta a răspuns rapid. “Mi-aţi dat o idee foarte bună în acest moment! Chiar nu m-am gândit la un turneu în care să joace fotbaliştii de la echipa naţională a României, dar acum o să-l sun pe Cosmin Contra ca să-i propun. Este foarte interesant! Ei ar putea să vină înaintea unui meci important la Champ du Golf ca să încerce şi acest sport. Te relaxează foarte mult, dar nu trebuie să-i scăpăm de răutatea din teren! Ei trebuie să fie răi pe teren, dar golful îi poate ajuta pentru că este un joc al minţii. Ar fi un concurs interesant. O să vorbesc cu domnul Contra.”

Florin Segărceanu, fostul mare jucător de tenis de câmp, un împătimit al golfului

Golful este cunoscut drept sportul care te ajută să te dezvolţi pe plan mental, care te scapă de stres şi este un joc al minţii, iar fondatorul proiectului Champ du Golf din Baloteşti crede că pe sportivii de performanţă i-ar ajuta din punct de vedere mental. Astfel, pe lista foştilor sportivi care au apelat la cursurile de golf apare şi numele lui Florin Segărceanu, fostul jucător de tenis de câmp de performanţă care a fost cel mai bun produs al tenisului românesc după cuplul Ilie Năstase-Ion Ţiriac şi până la apariţia generaţiei de aur a cărei lider a fost Andrei Pavel, dar şi fost component al echipei de Cupa Davis între anii 1978-1991, acolo unde a jucat 63 de meciuri. 

FANATIK.RO a făcut o vizită la Baloteşti, la Champ du Golf. CLICK AICI pentru a vedea imagini în EXCLUSIVITATE şi primele impresii despre primul club indoor destinat acestui sport nobil, realizat în România cu ajutorul tehnologiei TrackMan, şi de asemenea, prima Universitate de Golf TrackMan, din sud-estul Europei.

Ce îţi oferă Champ du Golf

Clubul de golf indoor Champ du Golf este o facilitate deosebită pentru îmbunătăţirea performanţelor şi a tehnicii de joc în acest sport nobil. Acesta îţi oferă o ambianţă elegantă şi rafinată şi se adresează atât jucătorilor de golf profesionişti cât şi amatorilor. Cele trei stimulatoare TrackMan oferă analiza loviturilor, sesiune de antrenament, zonă de target, driving range, zonă de chip&putt, 86 de terenuri PGA de golf, analiza video cu toate datele fiecărei lovituri. 

1.000.000 de euro este investiţia de la Champ du Golf

500 de lei este costul a 10 şedinţe necesare pentru a deveni jucător de golf

“Vreau să spun că toţi jucătorii de gol îi ţin pumnii lui Cosmin Contra pentru a reuşi să ducă echipa naţională a României la un turneu final şi să facă performanţă” – Adrian Sasu (fondatorul proiectului Champ du Golf)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri