Life

Foto. Fiica secretă a lui Dan Voiculescu, viață de lux pe tărâmuri exotice! Tânăra este o adevărată frumusețe

Dana, fiica secretă a lui Dan Voiculescu, duce o viață de lux, într-o veșnică vacanță pe tărâmuri exotice, pozând în ipostaze care îi pun în evidență frumusețea naturală.
08.04.2022 | 10:50
Dana, fiica adoptată de Dan Voiculescu și de soția acestuia la începutul anilor 2000, este o adevărată frumusețe / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Voiculescu este cea mai mică dintre fiicele lui Dan Voiculescu. Adoptată de fondatorul Antenelor și de actuala soția a acestuia, Liana, pe când avea patru ani, Dana a ajuns, la 22 de ani, să se bucure la maximum de viață, postările făcute din nenumăratele vacanțe scoțând la iveală o tânără de o frumusețe răpitoare.

Fiica secretă a lui Dan Voiculescu, vacanțe după vacanțe pe tărâmuri exotice

Probabil cea mai discretă membră a familiei lui Dan Voiculescu, Dana, pare să fie, cu adevărat, pasionată de călătorii de-a lungul mapamondului. O scurtă privire pe conturile de socializare ale Danei Voiculescu seamănă cu un adevărat manual de geografie.

ADVERTISEMENT

Dubai, Maldive, Italia, Austria, Santorini, Mykonos, Monaco, Bali, Zanzibar, Israel, Seychelles, Norvegia, Islanda, Mauritius, Anglia… Aceste țări sunt doar câteva dintre destinațiile vizitate – unele chiar de mai multe ori – în ultima perioadă de fiica adoptată de Dan Voiculescu la începutul anilor 2000.

Iar fiecare destinație este, pentru Dana Voiculescu, un bun prilej pentru ședințe foto care mai de care mai senzuale, contul ei de socializare fiind plin cu imagini cu tânăra de 22 de ani pozată artistic.

ADVERTISEMENT

Fie că este vorba de fotografii în costum de baie, fie că pozează în ținute casual sau elegante, Dana Voiculesuc are grijă să își pună în valoare formele de fotomodel. Și, cum este cu adevărat pasionată de modă, fiica fondatorului Antenelor are grijă, adeseori, să arate că se îmbracă doar cu ținute produse de branduri de lux.

Dana Voiculescu, pictoriale fierbinți în vacanțe

Fără să fie deloc inhibată, Dana Voiculescu este, adeseori, în centrul unor pictoriale cât se poate de fierbinți în vacanțele pe care le petrece în ținuturi îndepărtate, acolo unde este veșnic vară.

ADVERTISEMENT

Iar fotografiile în costume de baie care îi pun în evidență corpul bine lucrat pe la sălile de sport abundă pe contul ei de Instagram, fiica lui Dan Voiculescu fiind, la modul evident, pasionată de ideea de a-și ține la curent fanii și amicii virtuali cu ceea ce se petrece în viața ei.

Posesoarea unui bust natural impresionant, un abdomen perfect și picioare tonifiate, Dana Voiculescu are toate motivele să pozeze în ținute minuscule, mai ales că reușește și să culeagă mii de inimioare la fiecare fotografie.

ADVERTISEMENT

Dana Voiculescu se implică și în campanii umanitare

Când vine în România, Dana Voiculescu pare să fie preocupată de a-i ajuta pe cei care nu au posibilitățile ei financiare. Din acest motiv, în câteva rânduri, fiica adoptată de Dan Voiculescu a fost surprinsă în timp ce încerca să îi ajute pe unii bătrâni, ba chiar făcea și apeluri pentru implicarea mai multor oameni în campanii umanitare.

„Sunt singuri și bolnavi, uitați de copiii plecați departe de casă. Unii dintre ei nu mai au nicio rudă în viață. Banii de pensie nu le ajung de la o lună la altă și nu sunt suficienți nici pentru medicamente. Sărbătorile pentru ei sunt cele mai triste momente din an. Nu au ce pune pe masă și nimeni nu le deschide ușa. (…)

Le-am promis că voi trece periodic pe la ei, să îi fac să uite de grija a ceea pe pun pe masă și să le strâng mâna”, spunea, în urmă cu trei ani, Dana Voiculescu pe conturile ei de socializare.

Dana Voiculescu mai are două surori

Dan Voiculescu are, din prima căsătorie, două fiice, pe Camelia și pe Dana. După decesul tragic al primei sale soții, fondatorul Antenelor s-a recăsătorit cu Liana, cea alături de care a adoptat-o, la începutul anilor 2000, pe Dana, o fetiță născută în octombrie 1999.

“De câţiva ani, creştem împreună un sufleţel care alături de cei patru nepoţei dau un sens aparte vieţii”, spunea, acum câțiva ani, Dan Voiculescu.

ADVERTISEMENT