Foto şoc! Un fost stelist, în pat cu un bărbat: “Giugiuleli cu Mario”

Vlad Roşca   
in Stiri sportive
17/03/2018, 10:17
Foto şoc! Un fost stelist, în pat cu un bărbat: “Giugiuleli cu Mario”

Daniel Georgievski a petrecut doi ani la Steaua Bucureşti, între anii 2012 şi 2014, timp în care a câştigat două titluri de campion şi o Supercupă a României.

“Cangurul” era unul dintre preferaţii vestiarului şi a dus spiritul său libertin mai departe, la formaţia australiană Newcastle Jets. 

Glumă sau….?

El a postat pe instagram o poză în care stă în pat cu colegul Mario Shabow. Tânărul de 19 ani pare să îl ignore pe Georgievski, care însă îl ţine strâns în braţe şi chiar a comentat pe poză “Giugiuleli în miezul nopţii”, alături şi de o inimioară. Georgievski este logodit cu o blondă superbă cu care se află într-o relaţie de peste doi ani.

Daniel Georgievski, supărat pe Steaua

Fotbalistul australian a oferit recent un interviu pentru ediţia australiană a The Player’s Tribune, unde a vorbit despre despărţirea de Steaua: „Apoi, după ce am jucat 10 minute în 4 luni, mi-au dat şansa să joc într-un meci, apoi, la 3 zile distanţă, în finala Cupei României. M-au scos din teren în minutul 44. Nu la pauză. În minutul 44! Era finala Cupei. Am primit cea mai mare palmă pe care o puteam lua vreodată. Era ca şi cum mi-ar fi spus: <>”, s-a destăinuit Georgievski.