Sporturi

Foto. Tyson Fury are 158 de kg, dar vrea centurile lui Joshua! Omul care l-a bătut pe Kliciko îl vrea pe Trump în colţul său

Tyson Fury şoca lumea boxului în 2015 când l-a bătut pe Kliciko şi i-a luat centurile. Ajuns la 158 de kg, Fury plănuieşte să revină în ring şi să îi ia centurile actualului campion, Joshua.
23.11.2017 | 19:37
Foto Tyson Fury are 158 de kg dar vrea centurile lui Joshua Omul care la batut pe Kliciko il vrea pe Trump in coltul sau

Tyson Fury şi Anthony Joshua duc un război al declaraţiilor de când fostul campion al “greilor”, Fury, a anunţat că se pregăteşte să revină în ring şi l-a provocat pe actualul campion, Joshua.

Tyson Fury s-a fotografiat de curând alături de fostul boxer, Ricky Hatton, învins în urmă cu câţiva ani de Mayweather. Britanicul care acum cântăreşte 158 de kg l-a ameninţat pe Joshua că vine după centurile sale deşi nu a mai boxat din 2015, de la meciul împotriva lui Kliciko. 

Fury îl vrea pe Trump în colţul său 

După ce a încasat cea mai mare bursă din carieră pentru meciul cu Kliciko, 7 milioane de euro, boxerul britanic a fost depistat pozitiv cu cocaină, iar licenţa i-a fost retrasă. Fostul campion  WBO, IBF şi WBA, care este în prezent suspendat, va trebui să se prezinte în faţa unei comisii de specialitate, care îl aşteaptă de mai bine de un an la audieri, în privinţa dopajului.

“Intră în formă, umflatule!”, i-a transmis Joshua lui Fury după ce a fost provocat. “Joshua luptă cu mine. Te voi distruge!”, a declarat Fury care a anunţat că îl vrea în colţul său pe Donald Trump: “Donald Trump, în opinia ta cine va câştiga meciul dintre mine şi Anthony Joshua? Ai putea să mă acompanieizi şi să faci parte din cel mai tare meci de box al tuturor timpurilor”.

Tags: