Fotbal international

Fotografia emoţionantă postată de Neymar după Napoli – PSG 1-1: “Te iubesc” Foto

08.11.2018 | 10:42
Fotografia emotionanta postata de Neymar dupa Napoli  PSG 11 Te iubesc Foto

Neymar a postat o fotografie emoţionantă pe contul său de Instagram, iar imaginea a devenit rapid virală. Fotbalistul de 26 de ani a uitat de faptul că PSG a obţinut doar un egal cu Napoli, scor 1-1, şi a petrecut timp cu Davi Lucca, fiul său.

Starul brazilian s-a întors miercuri de la Napoli şi a stat alături de fiul său, Davi Lucca. Neymar a vrut să le împărtăşească momentul cu fanii care îi urmăresc contul de Instagram. “Te iubesc, băieţelul meu”, a fost mesajul care a înoţit fotografia postată de fotbalistul de 26 de ani. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fotografia emoţionantă postată de Neymar a ajuns virală

Fotografia emoţionantă postată de Neymar a ajuns rapid virală, iar în doar 17 ore a strâns peste patru milioane de aprecieri. Pe lângă fanii de pe Instagram, imaginea a primit like-uri de la Luis Suarez, Kylian Mbappe, Dani Alves sau Ronaldinho.

Înainte să posteze imaginea emoţionantă, Neymar a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Bjorn Kuipers, arbitrul meciului Napoli – PSG 1-1. Fotbalistul brazilian l-a acuzat pe olandez că nu a dat dovadă de respect în timpul partidei jucate pe stadionul “San Paolo”. “Nu a comis nicio greşeală în timpul meciului, nu am de ce să mă plâng. Arbitrul este om şi el, poate comite greşeli. Problema cea mare este că arbitrul a dat dovadă de lipsă de respect faţă de noi. A pierdut controlul partidei şi i-am reproşat câteva lucruri. E de condamnat felul în care ne-a tratat. Sper ca cineva să ia o decizie în privinţa lui. Este foarte dificil să vorbesc în acest moment, dar rezultatul nu a fost deloc bun. Noi nu am venit aici cu gândul să obţinem o remiză. Ne-am dorit foarte mult victoria. Plecăm nesatisfăcuţi de aici. Sunt foarte nervos şi iritat de ceea ce s-a întâmplat. Îmi doream să câştigăm acest meci, dar am obţinut doar o remiză. De acum trebuie să ne gândim serios la ultimele meciuri pe care le mai avem de jucat în grupă”, a declarat Neymar la finalul meciului Napoli – PSG 1-1.

Fotografia emoţionantă postată de Neymar pe contul de Instagram
Fotografia emoţionantă postată de Neymar pe contul de Instagram