Fotbal international

Napoli-PSG 1-1. Insigne îl trimite pe Neymar pe locul 3. Video

07.11.2018 | 00:02
NapoliPSG 11 Insigne il trimite pe Neymar pe locul 3 Video

Napoli – PSG a fost una dintre cele mai interesante partide programate marți, iar întâlnirea s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Cele două formații au terminat nedecis pe San Paolo, scor 1-1, iar francezii sunt în pericol să rateze calificarea în optimi. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Campioana din Ligue 1 a deschis scorul în minutele de prelungire ale primei reprize prin Juan Bernat după o pasă excelentă de la Kylian Mbappe. PSG a fost trădată chiar de căpitanul Thiago Silva, care a greșit o preluare la 16 metri, iar Callejon i-a furat mingea și a scos un penalty transformat cu siguranță de Lorenzo Insigne. Acesta a fost primul meci în Champions League pentru Gianluigi Buffon în tricoul celor de la PSG.


LIVE Napoli – PSG 1-1 (Insigne 62 penalty / Bernat 45+2)


UPDATE. Echipele de start:

Napoli (4-3-3): Ospina, Maksimovic, Albiol, Koulibaly, Mario Rui, Allan, Hamsik, Fabian, Callejon, Insigne, Mertens

PSG (4-4-2): Buffon, Kehrer, Silva, Marquinhos, Bernat, Meunier, Draxler, Verratti, Neymar, Di Maria, Mbappe


NAPOLI – PSG LIVE STREAM ONLINE TV LIGA CAMPIONILOR. După trei etape este clar că în grupa Ctrei echipe se bat pentru primele două locuri și oricum a treia clasată va continua în Europa League, pentru că sârbii de la Steaua Roșie Belgrad nu contează. Liverpool are 6 puncte, Napoli 5, PSG 4, dar ceea ce este foarte important este faptul că italienii au reușit să bată acasă pe cormorani și să facă un egal la Paris. 

NAPOLI – PSG LIVE STREAM ONLINE TV LIGA CAMPIONILOR. Paris Saint Germain, fără Dani Alves și Kurzawa 

Acest meci derby al etapei a patra din grupa C a Champions League, Napoli – PSG, va putea fi vizionat în direct pe una dintre cele trei surse TV: Digi Sport, Telekom Sport sau Look Plus. Pentru cei care nu au această posibilitate FANATIK.RO vă invită să intrați pe site și să urmăriți evenimentele din acest joc în format LIVE VIDEO.

Napoli - PSG live în Champions League. La Paris a fost 2-2 și Napoli a condus de două ori
Napoli – PSG live în Champions League. La Paris a fost 2-2

Ambele echipe au jucători indisponibili, dar este vorba de absențe de mai multă vreme, nu apărute recent. La Napoli nu pot juca Vlad Chiricheș, care va reveni abia anul viitor și Ghoulam, iar parizienii nu pot conta pe experimentații jucători defensivi Dani Alves și Kurzawa, dar marea lor problemă va fi recuperarea vârfului uruguayan Edinson Cavani, accidentat la coapsă, motiv pentru care acesta a lipsit din succesul de acasă cu Lille.