Fotbal international

Francesco Totti ajunge, în sfârşit, la Real Madrid! Ce post va ocupa legenda Romei

07.07.2019 | 12:18
Francesco Totti ajunge in sfarsit la Real Madrid Ce post va ocupa legenda Romei

Francesco Totti ajunge, în sfârşit, la Real Madrid! Legenda Romei a fost ani de zile o ţintă pentru cel mai galonat club din lume la nivel de trofee, însă dragostea sa extraordinară pentru culorile giallo-rosso l-a determinat să aibă puterea de a spune nu, deşi ar fi fost o încununare a carierei sale. Şi la 32 de ani Totti a mai primit încă o dată oferta madrilenilor, care apoi au renunţat, poate şi di cauza vârstei.

Francesco Totti la Real Madrid! Postul pe care îl va ocupa simbolul Romei

Şi după ce şi-a încheiat cariera de jucător la 40 de ani, cu 25 de ani petrecuţi numai la Roma, cel supranumit Il Pupone a decis să rămână fidel, chiar dacă urma să intre într-o activitate complet nouă pentru el, aceea de a face parte din stafful administrativ al clubului. În principal, misiunea sa era mai mult una de exterior, de a merge la emisiuni şi a vorbi, mai ales în numele Romei.

Însă, după numai doi ani, iată că Francesco a avut puterea de a lăsa Roma. A explicat că nu mai putea continua, pentru că s-a simţit total nebăgat în seamă şi că el face parte din stafful administrativ doar datorită numelui său. Nimeni nu i-a cerut niciodată o opinie, iar atunci când totuşi a emis-o, nimeni nu i-a luat-o în calcul.

Francesco Totti este dorit ca ambasador al clubului la Real Madrid

Este foarte preţuit de Florentino Perez

Francesco Totti iubşete însă prea mult fotbalul şi de aceea nu poate sta în afara lui. Pentru prima dată, în aproape 30 de ani cu Roma el a anunţat că are de gând să dea curs chiar şi ofertelor venite din exterior şi aşa se va întâmpla. Italianul este foarte aproape de a semna un contract cu Real Madrid. Postul oferit de Florentino Perez este unul de ambasador al clubului.

Florentino a dezvăluit că în 2016 a comandat un tricou în amintirea refuzului lui Totti de a semna cu Real Madrid în 2001 şi 2004, pe care să scrie: “Priveşte, unicul care a spus NU lui Real Madrid”. Perez îl apreciază mult pe Totti, considerându-l un simbol veritabil a ceea ce înseamnă o legătură strânsă faţă de culorile unui club.