Fotbal intern

Fratele lui Mirel Rădoi a murit! S-a aruncat de la etaj în luna februarie şi s-a stins la spitalul din Timişoara

29.03.2019 | 12:39
Fratele lui Mirel Radoi a murit Sa aruncat de la etaj in luna februarie si sa stins la spitalul din Timisoara

Fratele lui Mirel Rădoi a murit vineri, 29 martie, la aproximativ o lună după ce s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia în Drobeta Turnu Severin. Atunci bărbatul a fost transportat de urgență la spital și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Bărbatul a decedat la spitalul judeţean din Timişoara, unde a fost transportat de la Turnu Severin. 

Fratele lui Mirel Rădoi a murit! A pierdut apartamentul familiei la poker

”Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți, în urma unui stop respirator în urma unei insuficiențe multiple de organe”, a confirmat pentru Libertatea directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina. Potrivit medicilor, rinichii, ficatul și inima lui Mihai Rădoi nu mai funcționau în urma politraumatismului suferit în urma căzăturii.

Pe data de 12 februarie, Mihai Nicuşor Rădoi a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta Turnu-Severin. FANATIK a aflat motivul pentru care fratele lui Mirel Rădoi s-a sinucis, el pierzând apartamentul familiei la un joc de poker. Locuinţa era cumpărată din banii selecţionerului U-21. Bărbatul a fost atunci transportat de urgenţă la spital şi chiar dacă medicii anunţau că “a suferit peste 100 de fracturi în tot corpul”, starea lui începuse să se îmbunătăţească. Dar, la mai mult de o lună de când s-a aruncat de la balcon, Mihai Rădoi a decedat.

Fratele lui Mirel Rădoi a murit! S-a aruncat de la etaj în luna februarie
Mihai Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi i-a dat 200.000 de euro ca să scape de viciul său

Drama fratelui lui Mirel Rădoi a început în urmă cu mai mulţi ani. El era un împătimit al jocului de poker şi de-a lungul timpului a pierdut mulţi bani. Din informaţiile publicate de FANATIK, de-a lungul vremii, el ar fi pierdut sume uriaşe la acest joc de noroc, de ordinul zecilor de mii de euro, şi, spun gurile rele, două maşini şi o casă! După ultima gafă de proporţii a lui Mihai, în care a pierdut apartamentul familiei la poker, nevasta l-ar fi ameninţat că îl părăseşte, şi-a luat copilul şi a plecat. Sfâşiat de regrete, fratele lui Mirel Rădoi a decis să îşi pună capăt zilelor şi a sărit de la etajul patru al blocului.

Mirel Rădoi a încercat să îl ajute pe fratele său să scape de patima pokerului. FANATIK a aflat că selecţionerul naţionalei U-21 i-ar fi dat chiar o sumă de 200.000 de euro ca să renunţe la acest viciu şi să îşi deschidă o afacere. Însă Mihai nu a reuşit să scape de patima jocurilor de noroc şi o bună parte a acestor bani ar fi fost tocaţi chiar pe viciul de care voia să scape.

Tags: