Fotbal intern

FRF vrea să aducă 50.000 de copii pe Arena Națională la România – Norvegia! Măsura luată de Răzvan Burleanu. EXCLUSIV

27.09.2019 | 14:42
FRF vrea sa aduca 50000 de copii pe Arena Nationala la Romania  Norvegia Masura luata de Razvan Burleanu EXCLUSIV

UEFA a decis ca România să joace cu porțile închise unul dintre meciurile cruciale pentru calificarea la Euro 2020, cel cu Norvegia. Confruntarea de pe 15 octombrie se va desfășura pe Arena Națională, însă în tribune vor putea să intre doar copiii, după ce forul continental a suspendat naționala pentru incidentele din meciurile cu Spania și Malta. 

FRF vrea să aducă 50.000 de copii pe Arena Națională la România – Norvegia!

FRF a anunțat zilele trecute pe site-ul oficial că la România – Norvegia vor avea acces copiii, iar FANATIK a aflat că președintele Răzvan Burleanu face tot ce îi stă în putință pentru a aduce 50.000 de copii în tribune la meciul cu nordicii. Din informațiile noastre, FRF a trimis comunicate către fiecare club din țară pentru a-și trimite copiii pe Arena Națională:

“FRF a elaborat o procedură aprobată de UEFA prin care invităm gratuit la România – Norvegia, copiii sub 14 ani legitimați la cluburi, la 10 copii – 1 însoțitor”, se arată în comunicatul trimis cluburilor de Federația Română de Fotbal.

FRF vrea să aducă 50.000 de copiii pe Arena Națională la România - Norvegia! Măsura luată de Răzvan Burleanu. EXCLUSIV
FRF vrea să aducă 50.000 de copii pe Arena Națională la România – Norvegia! Măsura luată de Răzvan Burleanu. EXCLUSIV FOTO: in meciul de fotbal dintre Romania si Spania, din preliminariile C.E. 2020, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

U Craiova a reușit să aducă 4000 de copii la meciul cu AEK Atena din Europa League

Nu este primul meci din România din acest sezon care se dispută doar cu copiii în tribune. În primul meci din turul III preliminar al Europa League dintre Universitatea Craiova și AEK Atena, oltenii au adus în tribune aproximativ 4000 de copii la meci. U Craiova a fost sancționat de UEFA pentru incidentele de la returul cu Honved, când arbitrul a fost lovit cu un obiect din tribune.

FRF vrea să aducă 50.000 de copiii pe Arena Națională la România - Norvegia! Măsura luată de Răzvan Burleanu. EXCLUSIV
FRF vrea să aducă 50.000 de copii pe Arena Națională la România – Norvegia! Măsura luată de Răzvan Burleanu. EXCLUSIV FOTO: Meciul de fotbal dintre CS U Craiova si AEK Atena din prima mansa a turului al treilea preliminar al Europa League, desfasurat pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Pe plan internațional, un alt club care a reușit cu succes să profite de această portiță de la UEFA este Partizan Belgrad. În prima etapă din Europa League, cu AZ Alkmaar, Partizan a adus în tribune 22.000 de copii sub 14 ani. Meciul s-a încheiat la egalitate 2-2.

România nu a scăpat de suspendare după meciurile cu Spania și Malta. “Tricolorii” au avut trei capete de acuzare: scandări xenofobe, materiale pirotehnice aruncate pe teren și invadarea gazonului de către suporteri.