Fotbal international

I-a furat iubita, acum e ameninţat de MAFIE: “Îi rupem picioarele…”

„El Pibe D’Oro” l-a numit „trădător” pe Mauro Icardi (Inter), după ce acesta i-a furat iubita lui Maxi Lopez, fost coleg de echipă. Mai mult, conform unui jurnalist italian, Carlos...
16.10.2016 | 12:48
Ia furat iubita acum e amenintat de MAFIE Ii rupem picioarele

„El Pibe D’Oro” l-a numit „trădător” pe Mauro Icardi (Inter), după ce acesta i-a furat iubita lui Maxi Lopez, fost coleg de echipă. Mai mult, conform unui jurnalist italian, Carlos Monti, mafia siciliană şi-a oferit serviciile lui Maxi Lopez, pentru a-l răzbuna. Icardi e unul dintre golgheterii Serie A, avînd 6 reuşite în acest moment. 

Mafia siciliană a vrut să îi rupă picioarele lui Icardi

Modul în care Icardi i-a furat iubita lui Maxi Lopez a făcut înconjurul lumii. Cei doi au fost buni prieteni pînă cînd Icardi s-a cuplat cu Wanda Nara. Jurnalistul italian Carlos Monti a dezvăluit un nou episod din această telenovelă.

Scandalul a devenit viral în întreaga lume, iar în perioada în care Maxi Lopez evolua la Catania, fotbalistul a primit o propunerea de a fi răzbunat pentru trădarea lui Icardi.

Mafia siciliană şi-a oferit serviciile gratuit lui Maxi Lopez, spune Monti, care a dezvăluit şi ce mesaj a primit atacantul Cataniei:

“Vrei să ne implicăm? Să îi rupem ambele picioare? Vrei ca Icardi să nu mai joace fotbal niciodată?”

Maxi Lopez a refuzat oferta mafiei, care voia să îl răzbune fără nici un alt serviciu în schimb. Wanda Nara a reacţionat pe o reţea de socializare şi a spus că sînt poveşti pe care nici ea nu ar putea să le inventeze.

Maradona l-a numit pe Icardi “trădător”

Invitat la Vatican pentru un meci demonstrativ care să promoveze pacea, Diego Maradona a trecut la declaraţii… războinice!

A fost întrebat despre oportunitatea convocării lui Mauro Icardi la naţionala Argentinei şi a transmis un mesaj dur pentru starul lui Inter Milano: „Nu mă interesează dacă va primi convocarea. Nu este momentul să vorbesc despre un trădător, aşa cum este Icardi”.

Cum s-a declanşat scandalul

Motivul care a declanşat furia lui Maradona este… blond şi are forme bine rotunjite. Înainte de a ajunge în braţele lui Icardi, Wanda Nara a fost soţia unui alt argentinian, Maxi Lopez. Şi totul a fost cît se poate de serios. Au fost căsătoriţi cinci ani şi au trei copii împreună. În 2013, cînd se presupune că Wanda ar fi fost pentru o scurtă perioadă cuplată cu ambii bărbaţi, Maxi Lopez şi Mauro Icardi erau colegi la Sampdoria!

Şi cum Lopez, fost atacant al Barcelonei, nu ştia ce se întîmplă pe la spatele său – şi nici pe la spatele partenerei! -, îl considera pe Icardi cel mai bun prieten. Pînă la urmă, Wanda Nara a divorţat de Maxi Lopez şi s-a cuplat apoi, oficial, cu Icardi.

Icardi n-a rămas dator

Mauro Icardi nu s-a ferit să îi dea imediat un răspuns hotărît legendarului Diego Maradona. „A fost un mare jucător, dar nu aş vrea să vorbesc despre altceva în afară de fotbal în ceea ce îl priveşte. Sînt, ca de obicei, cuvinte lipsite de sens din partea lui. Maradona nu este pentru nimeni un exemplu”, a declarat Icardi pentru Sky Sports.

A făcut apoi referire şi la disputa pentru dragostea Wandei: „Multă lume vorbeşte despre Wanda fără să cunoască adevărul. Eu am fost doar un amic al cuplului, în perioada în care ea era căsătorită cu Maxi Lopez. Doar după ce s-au despărţit am decis să ieşim împreună”.

Wanda: „Maxi este cel care m-a înşelat”

La fel a prezentat povestea şi Wanda Nara, care a insistat asupra faptului că Maxi Lopez a fost cel care a provocat despărţirea pentru că a înşelat-o încă de la începutul căsniciei, cînd cei doi se aflau la Moscova. „Eu am renunţat la tot pentru a merge alături de Maxi, iar el mi-a făcut viaţa imposibilă.

Eu nu am înşelat pe nimeni, iar căsnicia s-a surpat din cauza infidelităţilor lui. Am acceptat multe doar pentru copii, dar nu se mai putea continua aşa. Nu m-au interesat niciodată banii lui, am şi eu o situaţie financiară foarte bună. Nu am cerut bani la divorţ şi vă asigur că el nici măcar pentru copii nu plăteşte. Ce pretenţii să am eu?”, a atacat Wanda.

„Wanda Derby”, cel mai încins meci

Imediat după ce Mauro Icardi şi-a început relaţia cu Wanda Nara şi, apoi, a plecat la Inter Milano, presa din Italia a numit „Wanda Derby” meciurile în care s-au duelat cei doi fotbalişti. Fie că a fost vorba de Inter Milano versus Sampdoria, Chievo sau AC Torino.

De fiecare dată, Maxi Lopez a refuzat să îi strîngă mîna rivalului său. Rezultatele, însă, au fost mai mereu în favoarea lui Icardi. Ca şi Wanda…

4 copii are Wanda Nara: 3 cu Maxi Lopez şi unul cu Mauro Icardi

„Eu am renunţat la tot pentru a merge alături de Maxi, iar el mi-a făcut viaţa imposibilă. Nu am înşelat pe nimeni, iar căsnicia s-a surpat din cauza infidelităţilor lui” (Wanda Nara)