Fotbal intern

Gabi Iancu la Voluntari! Atacantul a fost prezentat la echipa din Ilfov

30.08.2018 | 15:56

Gabi Iancu s-a înțeles cu FC Voluntari și va semna în cursul zilei de joi noul contract. FANATIK.RO a aflat că formația aflată pe ultimul loc în Liga 1 Betano încearcă pe ultima sută de metri a campaniei de transferuri să-și întărească lotul și să scape de „balast” pentru a porni lupta de salvare de la retrogradare.

Update. Gabriel Iancu a semnat cu FC Voluntari un contract valabil pe următorii doi ani de zile. Atacantul a fost prezentat oficial la gruparea din Ilfov de Ioan Andone.

Gabriel Iancu a semnat cu FC Voluntari. Postarea pe Instagram a jucătorului

Gabi Iancu, 24 de ani, nu este singura achiziție a zilei la FC Voluntari. Ilfovenii au izbutit să-l convingă și pe Ionuț Balaur, 29 de ani, să se întoarcă la echipă, după ce la începutul lunii iulie acesta semnase cu nou-promovata Dunărea Călărași. Pe lista plecărilor de la Voluntari este proaspătul sosit de la fosta Juventus Colentina, fundașul Wallace, 28 de ani.

Gabi Iancu la Voluntari. A sărbătorit transferul în Dorobanți!

Gabi Iancu s-a pus de acord asupra condițiilor noului contract încă de marți seara, motiv pentru care a decis că e cazul să serbeze la o terasă din Dorobanți. Insiderii FANATIK.RO au fost la fața locului, surprinzându-l pe Iancu tânăr, vesel și foarte liniștit.

Gabi Iancu a serbat noul transfer, la Voluntari, cu un pahar de vin
Gabi Iancu a fost surprins de insiderii FANATIK imediat după ce a bătut palma cu cei de la Voluntari

Și în urmă cu câteva săptămâni, fostul jucător al celor de la FCSB, actualmente la FC Voluntari a fost subiectul unui material realizat de insiderii FANATIK.RO. El a fost surprins alături de bunul său prieten Marius Alexe, după o zi călduroasă pe care „au udat-o” cu câteva beri, dar nu au ratat nici șansa unei narghilele. Deh, obiceiurile comune ale celor doi din Turcia…

Gabi Iancu se întoarce în Liga 1 după un an

Gabi Iancu, 24 ani împliniți pe 15 aprilie, și-a încheiat conturile cu polonezii de la Termalica la începutul lunii iulie. De atunci a fost în căutarea unui angajament, reușind acum să ajungă la FC Voluntari. Talentatul mijlocaș se întoarce după aproape un an în Liga 1 Betano, el jucând ultima oară la Viitorul Constanța.

De la Viitorul, care tocmai câștigase titlul în vara lui 2017, Iancu a plecat cu scandal, dat afară de Gică Hagi, după cum declara atunci oficialul dobrogenilor Cristi Bivolaru. „Gabi Iancu, dacă nu mă înşel, s-a transferat pe ultima sută de metri pe undeva… cred că prin coada clasamentului din Polonia. Eu zic că el a dat cu piciorul la oala cu smântână. El venise de nicăieri. La noi n-a realizat că i s-a întins o mână şi că avea o şansă extraordinară să revină. Vorbesc despre a doua şansă. Ajungi să fii în lotul echipei campioane, să câştigi un titlu şi să nu scoţi nimic din treaba asta. N-a fost dorinţa lui Iancu de a pleca, a fost dorinţa lui Gică Hagi”, a spus Bivolaru.

Iancu a avut atunci o altă opinie, atacându-l direct pe Gică Hagi!

Balaur revine la Voluntari după o lună

FC Voluntari a reușit încă un transfer în aceeași zi în care l-a adus pe Gabi Iancu. Este vorba de fostul jucător al ilfovenilor Ionuț Balaur, fundașul care se despărțise de ilfoveni acum o lună, când a semnat cu Dunărea Călărași. Acum a făcut drumul invers, iar venirea sa ”i-a semnat” și plecarea lui Wallace, adus în vară liber de contract după ce anul trecut jucase la actuala Daco-Getica.

Nu sunt ultimele mișcări care se vor petrece la Voluntari în această lună. Conducerea mai are pe listă aducerea încă unui fundaș și a unui mijlocaș, dar se așteaptă finalul de mercato.

1 punct are FC Voluntari după disputarea primelor 6 etape din campionat, fiind pe ultimul loc al clasamentului

360.000 de euro este cota de piață a lui Gabi Iancu în acest moment, vârful cotării sale (1,08 milioane euro) fiind acum 5 ani, când era la Steaua și avea 19 ani