News

Gabi Luncă a ajuns în stare gravă la ATI. Îndrăgita artistă este infectată cu Covid-19

16.03.2021 | 16:03
Gabi Lunca a ajuns in stare grava la ATI Indragita artista este infectata cu Covid19
ADVERTISEMENT

Coronavirusul își face, din nefericire, tot mai simțită prezența și în lumea artistică din țara noastră. Gabi Luncă, un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales pentru iubitorii muzicii lăutărești, este internată la ATI, în stare gravă.

Calvarul a început chiar pe 8 martie, când o tuse seacă a determinat-o, la îndemnul fiicei sale, să se testeze și, de îndată ce bănuielile s-au confirmat, să se lase pe mâna medicilor. Pentru că părea să fie vorba despre o formă ușoară, aceștia au decis în scurt timp să o externeze, doar că nu a durat mult și starea i s-a agravat.

ADVERTISEMENT

Pentru că abia mai putea respira, îndrăgita interpretă a ajuns din nou la Spitalul Județean Ilfov și a fost internată direct în secția de Terapie Intensivă. Trebuie spus, însă, că în momentul de față nu este intubată, iar specialiștii fac tot posibilul să evite o astfel de situație.

Gabi Luncă, internată de urgență la ATI în urma infecției cu SARS-CoV-2

Potrivit antena3.ro, Gabi Luncă, ajunsă la venerabila vârstă de 81 de ani, se află în aceste momente într-o stare stabilă, nu are febră și nu este conectată la oxigen. De asemenea, este conştientă, cooperantă, are o evoluţie staţionară și o concentraţie de oxigen de 90%.

ADVERTISEMENT

Doamna muzicii lăutărești a mai trecut printr-un moment dificil. în 2009, când a fost diagnosticată cu cancer la sân. A luptat, însă, mai ceva ca o leoaică, a îndurat ședințele de chimioterapie și a reușit până la urmă să învingă parșiva boală.

Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat.

ADVERTISEMENT

Am cerut să îmi fie tăiat sânul. Nu mi s-a părut extrem de grav, având în vedere ce am văzut acolo în salon.

Şedinţele de chimioterapie au fost cele mai grele. Eu am avut părul extrem de mare şi, când îl vedeam cum pică, a fost îngrozitor.

ADVERTISEMENT

Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, mărturisea Gabi Luncă la acea vreme.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de...
Norvegianul care mutila bărbați cărora le tăia organele sexuale, condamnat la 22 de ani de închisoare. Un român, implicat în afacerea macabră
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească...
Un fotomodel din Rusia și fiica ei au fost ucise în stațiunea turcească Bodrum, suspectul, fostul soț al victimei, prins după 6 luni
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă....
Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia