Life

Cum i-a scăzut de trei ori averea lui Gabriel Fătu, după divorț! Actorul a pierdut o sumă uriașă din banii câștigați

Gabriel Fătu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi și, de-a lungul timpului, ajunsese să aibă venituri uriașe, dar acestea au scăzut dramatic, după divorțul de cea de-a doua soție.
07.01.2022 | 12:23
Cum ia scazut de trei ori averea lui Gabriel Fatu dupa divort Actorul a pierdut o suma uriasa din banii castigati
Cum a pierdut Gabriel Fătu 100.000 de euro pe an după al doilea divorț! Veniturile lui au scăzut de trei ori Fotomontaj
ADVERTISEMENT

Gabriel Fătu a cunoscut celebritatea după ce, ani la rândul, a fost ”Regele Farselor” de la OTV, iar cariera lui a luat un avânt incredibil în ultimii ani. Și, evident, la fel se întâmplase și cu veniturile sale, el ajungând să câștige, anii trecuți, chiar și 140.000 de euro. Doar că, după divorț, nu a mai rămas cu mare lucru, iar veniturile sale anuale s-au redus de trei ori.

Gabriel Fătu, venituri de trei ori mai mici, după  divorț

Conform declarației de avere pe care a depus-o în 2020, din postura de manager al Universității Populare ”Ioan Dalles” din centrul Bucureștiului, Gabriel Fătu avusese niște venituri fabuloase, actorul câștigând, lunar, mai mult decât salariu mediu net pe un an al unui om obișnuit.

ADVERTISEMENT

Astfel, el încasase, în 2019, 60.004 de lei, ca manager la Universitatea Populară ”Ioan Dalles”, 51.831 de lei ca și consultant artistic la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, 89.800 de euro din contracte de drepturi de autor, spectacole și reclame, încă 24.000 de euro din impresariatul artistic și evenimentele la care a luat parte, dar și 3.000 de euro ca premiu primit la Cairo. Adică un total de circa 140.000 de euro, sumă care, calculată lunar, îi aducea o medie de peste 11.500 de euro.

Cu toate acestea, declarația de avere depusă în 2021, cea pentru veniturile obținute în 2020 – anul în care a și divorțat de Georgiana, mama fetiței sale – , îl arată pe Gabriel Fătu cu mult mai puțini bani la capitolul încasări.

ADVERTISEMENT

Conform declarației de avere consultate de FANATIK, Gabriel Fătu a declarat la capitolul venituri 126.611 lei ca salariu de manager la Dalles, 37.400 de lei ca și consultant artistic la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, 12.000 de euro contracte de drepturi de autor, spectacole și reclame, 4000 de euro din impresariat artistic și evenimente și, din nou, 3.000 de euro din premiul obținut la Cairo. Adică un total de aproximativ 46.000 de euro, de trei ori mai puțin ca în anul anterior.

Gabriel Fătu și Georgiana, divorț cu partaj

Odată cu anunțarea divorțului dintre Gabriel Fătu și Georgiana, actorul și mama fiicei sale au intrat și într-un proces de partaj. Iar cum casa de 246 de metri pătrați, din București, cumpărată în 2015, este unul dintre bunurile comune, ea face parte din cele împărțite între cei doi foști soți.

ADVERTISEMENT

Doar că, pare-se, până în 2021, Gabriel Fătu și fosta lui soție nu s-au înțeles cu privire la partajul casei, ea figurând ca proprietate în cote egale între ei. E adevărat, Gabriel Fătu are posibilitatea să facă și o înțelegere amiabilă pe acest subiect.

În schimb, față de 2019, din conturile lui Gabriel Fătu pare să se fie evaporat o sumă mare de bani. Astfel, diferența dintre 2019 și 2020 la această categorie este de aproximativ de aproximativ 35.000 de euro, mai mult de două treimi din ceea ce avea în trecut.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, conform declarației de avere, Gabriel Fătu mai deține și o mașină Jaguar, pe care a cumpărat-o în 2015, dar și bijuterii în valoare de 17.400 de euro și obiecte de artă de 93.000 euro.

Gabriel Fătu are la activ două divorțuri

Gabriel Fătu are la activ, deja, două divorțuri. Primul, petrecut după 13 ani de mariaj cu regizoarea Chris Simion, a avut loc în februarie 2015, cu doar câteva luni de oficializarea celui de-al doilea mariaj, el căsătorindu-se în noiembrie.

Cea de-a doua căsătorie a actorului a fost cu Georgiana, aceasta din urmă dăruindu-i și o fetiță care, acum, are aproape șase ani. Cei doi au anunțat divorțul în 2020, iar  Gabriel Fătu recunoștea că o parte din vină îi aparține. Mai mult, explica Gabriel Fătu, divorțurile sale se datorau, în special, din cauza puținului timp petrecut în familie.

”Eu știu că am greșit și-mi asum greșelile și-mi asum vina. Nu am senzația că doar eu sunt bine. Greșim toți, numai că oamenii se mai și despart. Unii vin în viața noastră pentru o perioadă sau vin cu un anumit scop, un scop divin”, a spus Gabriel Fătu, la Antena Stars, vorbind despre divorțurile sale.

ADVERTISEMENT