Life

Gabriela Cristea, de urgență la spital cu cele două fetițe. Ce au depistat medicii

13.08.2020 | 15:51
Gabriela Cristea de urgenta la spital cu cele doua fetite Ce au depistat medicii
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi din țară, frumoasa brunetă fiind în momentul de față într-o pauză. Acest lucru o ajută să fie mai aproape de familie și să se ocupe exclusiv de creșterea și educarea fetițelor sale.

Vedeta este mândră de fiicele pe care le are împreună cu artistul Tavi Clonda, însă recent și-a surprins fanii printr-o postare făcută în mediul online. Fosta prezentatoare de la Antena Stars încearcă să vadă partea plină a paharului, chiar dacă a fost nevoită să meargă cu micuțele la spital.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și-a luat masca de protecție și fetițele de mână și a mers în cabinetul medicului unde fetițele au fost vaccinate, așa cum prevede schema de vaccinare. Așadar, nimic de îngrijorare, ci doar un simplu control de rutină pentru sănătatea micuțelor sale.

Gabriela Cristea a mers la spital cu cele două fete. Ce i-au spus medicii

Frumoasa brunetă a mărturisit pe o rețea de socializare că viața merge mai departe, în ciuda faptului că lumea este invadată de un virus periculos. Gabriela Cristea este extrem de atentă la sănătatea copiilor săi și nu a uitat că acestea trebuie vaccinate perioada asta.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare TV a declarat că totul a decurs ca la carte, semn că medicii nu au găsit nimic în neregulă în privința sănătății fetițelor. Și pentru că nu au prezentat semne de boală, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena au fost vaccinate.

„Într-o lume întoarsă cu susul în jos, încercăm să ne întoarcem la «viața merge mai departe». Azi am fost la vaccin cu ambele fete și a fost mai simplu decât am crezut”, a fost mesajul lăsat de vedetă pe pagina sa de Instagram unde a postat și o imagine alături de fiicele sale.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a optat pentru o clinică privată din Capitală unde merge adesea atunci când are probleme de sănătate. Vedeta s-a fotografiat pe treptele instituției, iar cel care a surprins momentul ieșirii din clădire a fost Tavi Clonda, soțul celebrei prezentatoare.

Ce vaccinuri le-a făcut Gabriela Cristea fiicelor sale

Întrebată de o admiratoare care au fost vaccinurile pe care le-a făcut micuțelor, prezentatoarea, sinceră și deschisă, a mărturisit că celei mici, Thea, medicul i-a făcut vaccinul specific vârstei sale, în timp ce Victoria a fost vaccinată împotriva meningitei.

ADVERTISEMENT

„La Iris am făcut ce era în schemă, iar la Victoria am ales să facem vaccinul împotriva meningitei”, a fost răspunsul dat de Gabriela Cristea fanei sale din mediul online.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT