Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme la întoarcerea din vacanță. Ce s-a întâmplat: „Mai am vreo nevastă?”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță încheiată cu peripeții. Au pierdut actele și a izbucnit o discuție aprinsă între ei.
01.08.2023 | 15:23
Gabriela Cristea si Tavi Clonda probleme la intoarcerea din vacanta Ce sa intamplat Mai am vreo nevasta
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, discuții aprinse la finalul vacanței. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au întors din vacanță, însă au avut parte și de peripeții. Cei doi nu mai găseau actele, iar vina a picat de pe unul pe celălalt. Vedetele au făcut publică toată întâmplarea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ceartă la revenirea din vacanță

Cu toate că formează una dintre cele mai iubite familii din showbizul românesc, nici Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu sunt perfecți. Recent, au plecat alături de cele două fetițe ale lor într-o vacanță în Grecia, timp în care s-au bucurat de timpul petrecut cu toții, de mare și de soare.

ADVERTISEMENT

Dar la întoarcerea în țară s-au lovit de o problemă. Gabriela Cristea și-a dat seama că actele nu sunt la ea în geantă, în timp ce Tavi Clonda era convins că i le-a dat. Astfel, între ei a izbucnit o discuție destul de aprinsă.

Au filmat totul și au pus imaginile pe internet, demonstrând că nu au o relație fără cusur, dar că reușesc să rezolve conflictele. De altfel, totul s-a terminat cu bine, căci au reușit să găsească pașapoartele, aflate în buzunarul unei valize.

ADVERTISEMENT

Până în acel punct, dialogul lor savuros a fost auzit de oamenii care îi urmăresc în online. „Iubire, nu sunt pașapoartele la mine în geantă!”, i-a spus Gabriela Cristea lui Tavi Clonda. „Cum să nu fie? Ți-am zis că tu ai toate actele, banii și tot!”, a reacționat el.

„Nu da vina pe mine! /Ți-am dat tot! Vrei să desfac toată mașina acum?! Ți-am zis că ți-am lăsat ție toate actele și banii, actele adică și pașapoartele!”, și-au spus cele două vedete, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, discuția a continuat, Tavi Clonda fiind sigur că actele trebuiau să fie în posesia soției sale. „Deci e ultima oară când îți dau ție portofele și acte! Mereu zic asta și tot ție ți le dau. De ce ți le-am dat ție”, a afirmat artistul.

„Nu mi le-ai dat mie!”, a răspuns repede vedeta de la Antena Stars. Replica nu a întârziat să apară, însă: „Dar mai am vreo nevastă?! Incredibil! Dar în mașină te-ai uitat?”, a întrebat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Cum trec peste certuri

Cearta s-a stins la fel de repede cum s-a aprins, căci chiar Tavi Clonda dezvăluia recent că el soția sa au o regulă peste care nu trec și cu ajutorul căreia și-au salvat căsnicia. „Încercăm să nu țipăm, de înjurat, Doamne ferește nu se pune problema. Încercăm să nu ridicăm tonul. Ne-am impus oarecum acest lucru, aș fi vrut să fac niște regului. Însă ea nu a fost de acord. Aș fi vrut să le și scriem”, a declarat artistul pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT