Life

Tavi Clonda și Gabriela Cristea pleacă din țară: „Și acolo o să filmăm”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se pregătesc să plece din țară împreună cu fetițele. Ce planuri au vedetele pentru viitorul apropiat?
14.07.2023 | 16:08
Tavi Clonda si Gabriela Cristea pleaca din tara Si acolo o sa filmam
Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au propus să plece din țară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt pregătiți să plece din țară, nu definitiv, ci într-o binemeritată vacanță în Grecia, iar momentan se află în febra pregătirilor. Artistul a oferit mai multe detalii și a explicat cum se descurcă cu cele mici.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea pleacă din țară împreună cu fetițele

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se pregătesc pentru o binemeritată vacanță în afara țării, însă nu pleacă fără fetițele lor. Deși au grijă să petreacă și timp în doi, acesta fiind unul din lucrurile care i-a ajutat să rămână uniți în cei opt ani de căsnicie, sunt atenți să creeze pentru Iris și Victoria amintiri prețioase.

ADVERTISEMENT

Dar lucrurile nu sunt atât de simple atunci când vorbim de doi copii mici. Tavi Clonda și Gabriela Cristea au multe de pus la punct, iar de data aceasta și-au propus să se organizeze din timp și să-și facă un program pentru a stabili cum își împart responsabilitățile.

Totuși, nu vor neglija nici canalele online și vor continua să fie activi în social media, pentru a le arăta fanilor ce mai fac. „Urmează să plecăm în Grecia, dar și acolo o să filmăm, daily vlog, YouTube. Dar am spus că filmăm un pic. Facem materialele la început, după aceea stăm.

ADVERTISEMENT

Trebuie o foarte bună organizare. Dacă nu ne organizăm, și de obicei nu prea ne-am organizat, e jale. Trebuie să ne împărțim, ‘astăzi, o jumătate de oră, o oră, stai tu cu copiii, eu stau pe șezlong sau fac o baie’.

De obicei facem toate lucrurile împreună și nu e OK. Trebuie să facem o pauză, acum mai mergem cu o familie, cu un copil. S-ar putea să ne mai fofilăm, mai facem schimb. Sunt mai mari, se joacă singure”, a declarat Tavi Clonda despre vacanța în care urmează să plece cu Gabriela Cristea și fetițele.

ADVERTISEMENT

„Oficial e balamuc”

Chiar dacă în teorie totul este pe pozitivism, Tavi Clonda mărturisește că, în realitate, un concediu cu doi copii mici este un adevărat haos. „Încercăm să mergem pe un tonus pozitiv. Adică nu ‘vai, ce greu o să fie!’. Mergem pe relax, fără să trebuiască să facem ceva.

Dacă tot timpul spunem ,’trebuie să fac aia, să bifez aia, să merg acolo, să postez’. Nu, eu vreau să plec cu gândul că nu trebuie nimic. Și atunci nu mai pun presiune pe mine și le iau așa cum sunt.

ADVERTISEMENT

Oficial e balamuc, e nebunie! Mai durează câțiva ani, până o să crească un pic. Atunci o să apară alte probleme, cu școala. Dar încerc să le iau pas cu pas!”, a povestit Tavi Clonda, care recent a și ajuns la spital din cauza unui deget. 

ADVERTISEMENT