News

Gabriela Firea, punct final în telenovela metroului din Drumul Taberei! „Va circula până la sfârșitul anului”

13.09.2019 | 13:46
Gabriela Firea punct final in telenovela metroului din Drumul Taberei Va circula pana la sfarsitul anului
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a pus punct final în telenovela metroului din Drumul Taberei! Primarul General al Bucureştiului a transmis că acesta va circula până la sfârșitul anului. Edilul Capitalei a dat asigurări pentru acest lucru după o întâlnire cu Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și o serie de directori de regii și societăți de stat pentru evaluarea stadiului lucrărilor de utilitate publică din București și Ilfov.

Gabriela Firea, punct final în telenovela metroului din Drumul Taberei!

Printre cele mai aprinse subiecte dezbătute s-a aflat și deschiderea Magistralei 5 Drumul Taberei – Pantelimon, dar și stadiul lucrărilor la extinderea Șoselei de Centură a Capitalei. La puține momente după ce întrevedere, Gabriela Firea a postat pe o rețea de socializare că a primit și ea asigurări de la ministrul Transporturilor că Magistrala 5 va fi gata până la finalul lunii decembrie, cel mai târziu.

ADVERTISEMENT

„Am primit asigurări din partea ministrului Transporturilor că până la sfârșitul anului magistrala M5 va fi dată în folosință, iar în ceea ce privește magistrala M6, domnul ministru Răzvan Cuc mi-a explicat că sunt în etapa de evaluare a ofertelor din cadrul licitației”, a spus edilul Capitalei. De remarcat că întâlnirea Gabrielei Firea cu Răzvan Cuc a avut loc la Ministerul Transporturilor.

Gabriela Firea, punct final în telenovela metroului din Drumul Taberei! Metrou
Stațiile magistralei 5 sunt aproape gata. Sursa foto – facebook

„Va circula până la sfârșitul anului”

Au mai fost prezenți directorul CNAIR, Sorin Scarlat, directorul CFR, Constantin Axinia, directorul general Metrorex, Marin Aldea, reprezentanți ai autorităților locale din Ilfov, precum și parlamentari PSD de București, directori și specialiști din cadrul Primăriei Capitalei. „Am discutat despre toate lucrările de infrastructură care afectează traficul rutier atât în București cât și în regiunea Ilfov.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre centura Capitalei, proiectele de construire a pasajelor supraterane de la Domnești, Berceni, Olteniței și Mogoșoaia, lucrările de la metrou – magistralele M5 și M6, precum și despre calea ferată ce va lega Bucureștiul de Otopeni, lucrare care ar trebui finalizată până la începerea Campionatului European de Fotbal din 2020”, a mai subliniat Gabriela Firea.