News

Gabriela, o tânără mămică din Neamț, a fost ucisă de soțul cu 30 de ani mai mare. A omorât-o cu peste 20 de lovituri de cuțit

Crimă șocantă în Neamț. Gabriela, o tânără mămică, a fost înjunghiată de soțul ei. Bărbatul era cu 30 de ani mai în vârstă.
15.01.2024 | 14:25
Gabriela o tanara mamica din Neamt a fost ucisa de sotul cu 30 de ani mai mare A omorato cu peste 20 de lovituri de cutit
Gabriela, o tânără mămică din Neamț, a fost ucisă de soț. colaj Fanatik/ Foto Facebook/tvmneamt.ro
ADVERTISEMENT

Gabriela, o tânără mămică din Neamț, a fost ucisă de soțul cu 30 de ani mai mare. Crima șocantă a avut loc în cursul nopții de duminică, 14 ianuarie, în localitatea Dobreni, chiar în casa celor doi.

Gabriela, o tânără mămică din Neamț, a fost omorâtă de propriul soț

Victima, Gabriela Bălan, avea 36 de ani și era căsătorită de câțiva ani cu criminalul, un bărbat de 67 de ani. Cei doi aveau împreună un băiețel, în vârstă de 5 ani, cu nevoi speciale. Periodic, femeia își însoțea copilul la tratamente medicale, în Capitală.

ADVERTISEMENT

Presa locală notează că inclusiv zilele trecute ar fi fost plecată cu băiețelul la București. Seara trecută, în jurul orei 22:00, s-ar fi întors acasă. Aceste plecări ar fi stârnit gelozia și anumite suspiciuni din partea soțului cu 30 de ani mai în vârstă.

De altfel, se pare că ucigașul, Vali Bălan, obișnuia să o agreseze pe soție din cauza crizelor de gelozie. Acest comportament îl avea în special după ce consuma băuturi alcoolice. Cu toate acestea, soția nu a făcut plângere la poliție niciodată, notează tvmneamț.ro.

ADVERTISEMENT
Casa cuplului din Neamț.
Casa cuplului din Neamț. Foto tvmneamt.ro

Din primele verificări, se pare că bărbatul se afla sub influența alcoolului și noaptea trecută, atunci când a comis crima. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit în holul de la intrarea în casă. Ea ar fi fost atacată imediat ce a ajuns în locuință, bagajele fiind găsite de oamenii legii la ușă.

Criminalul a sunat rudele Gabrielei după ce a comis fapta

Deocamdată, nu se știe dacă la scenele oribile a asistat și băiețelul celor doi, în vârstă de 5 ani. Cert este că pe corpul femeii au fost găsite lovituri de cuțit în zona gâtului și toracelui. Peste 20 de lovituri i-ar fi aplicat criminalul.

ADVERTISEMENT

După ce a comis oribila faptă, la aproximativ două ore, individul a sunat mai multe persoane din familie, mărturisind că a ucis-o pe Gabriela. El l-ar fi anunțat inclusiv pe tatăl femeii. Una dintre rude a sunat la 112, iar la adresa cuplului au ajuns polițiștii.

”La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost seizați cu privire la un conflict în familie care ar fi avut loc, într-un imobil din localitatea Dobreni.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat în vârstă de 67 de ani ar fi înjughiat-o pe soția sa, în vârstă de 35 de ani, ambii din localitatea Dobreni. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști, imediat după comiterea faptei”, a transmis IPJ Neamț.

Vali Balan, soțul Gabrielei
Vali Balan, soțul Gabrielei. foto tvmneamt.ro

Bărbatul a fost găsit în curtea casei, într-o stare avansată de ebrietate. Vali Bălan a fost săltat de polițiști și dus la audieri. Cel mai probabil va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Se pare că locuința în care a avut loc crima a fost cumpărată de cei doi după ce s-au căsătorit. În această casă a mai avut loc o tragedie. Conform sursei citate, primul proprietar s-ar fi sinucis după ce a construit locuința.

 

ADVERTISEMENT
Tags: