Fotbal international

Gafă incredibilă a portarului Petkovic în Muntenegru – România. Țucudean s-a accidentat după gol. Video

Autor: Claudiu Surmei | 20.11.2018 | 22:47
Țucudean s-a accidentat după gol în Muntenegru - România

România joacă ultimul meci din cadrul grupelor Ligii Națiunilor în deplasare cu Muntenegru, un meci în urma căruia putem termina pe primul loc și putem spera la o șansă în plus de calificare la Euro 2020, asta doar dacă Serbia se încurcă acasă cu Lituania. George Țucudean a deschis scorul în minutul 44, după o gafă a portarului Petcovici. Atacantul s-a accidentat la scurt timp după marcarea golului.

Terenul ud i-a dat bătăi de cap portarului muntenegrean la șutul prins de George Țucudean de la 25 de metri. Deși nu a fost o lovitură foarte puternică, Petkovic nu a putut să rețină mingea îmbibată de apă, care a prins terenul în fața lui și a scăpat-o în poartă. 1-0 pentru România în minutul 44 și la acest scor suntem pe primul loc în grupă, însă avem nevoie ca Lituania să facă măcar egal cu Serbia.

Țucudean s-a accidentat după gol în Muntenegru – România

La scurt timp după marcarea golului, atacantul român a alergat după o minge care se ducea în afara terenului, a ajuns-o și a vrut să paseze din prima cu o lovitură de călcâi, însă a resimțit dureri și a fost nevoie de intervenția echipei medicale. După ce i s-a acordat îngrijiri, Țucudean a reluat jocul. România a intrat la pauză cu scorul de 1-0. “Mă bucur că am câștigat, păcat că nu ne-au ajutat celelalte rezultate. Am făcut o campanie foarte bună care ne dă încredere. Așa este fotbalul”, a declarat Țucudean după meci.

Atacantul a vorbit și despre șansele României de calificare la Euro 2020. “Sperăm să avem un pic de noroc la tragerea la sorți. Nu contează urna, dacă vom avea atitudinea asta în preliminarii, va fi bine. Meritam să câștigăm la un scor mai mare. Dacă era 3, 4 la 0 cred că nu se supăra nimeni. Nu există adversari slabi. Contează să dai totul pe teren, să ai atitudine pozitivă. Vom depinde de noi. Rezultatele din această campanie ne dau încredere”, a adăugat Țucudean.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!