Life

Gafa pe care a făcut-o Tibi Clenci la Bravo, ai stil. Nimeni din platou nu a reacționat

Tibi Clenci a încurcat borcanele în ediția specială Bravo, ai stil, difuzată de Kanal D în prima zi a noului an. Puțini au observat gafa făcută de jurat la momentul lui Ruxi.
03.01.2022 | 11:24
Gafa pe care a facuto Tibi Clenci la Bravo ai stil Nimeni din platou nu a reactionat
Tibi Clenci, jurat la Bravo, ai stil. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Gala Cabaret a fost una dintre cele mai spectaculoase gale de până acum de la Bravo, ai stil. Aparițiile fetelor i-au debusolat atât de tare pe unii dintre jurați, încât aceștia nu mai știau care este anul în care intrăm, de fapt.

A fost cazul lui Tibi Clenci, copleșit de farmecul concurentei Ruxi Opulenta. Fotograful a fost atât de fascinat de prestația sătmărencei încât a spus că vom intra în anul 2023, când, de fapt, a sărit un an.

ADVERTISEMENT

Gafa, care nu este atât de impardonabilă, n-a fost sesizată de nimeni în platoul la momentul lui Ruxi, discuțiile continuând ca și cum toată lumea ar fi de acord că am intrat în anul 2023 și nu 2022.

Tibi Clenci de la Bravo, ai stil a intrat în anul… 2023

„Îmi place că nu te-ai dus în zona clasică a cabaretului. Ai făcut 2023 să se simtă încă din prima zi a noului an aici în platou. E foarte interesant cum te-ai gândit să-ți ridici părul. Ai construit un întreg ansamblu grafic”, a comentat Tibi Clenci de la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Tibi s-a scuzat apoi la testimoniale, unde a citit un mesaj de Anul Nou împreună cu Victor Slav. Juratul a încurcat din nou anii și a spus că i se întâmplă des acest lucru și atunci când rostește anumite cuvinte, dând vina pe dislexie.

Seara de gală i-a dat și câteva idei interesante lui Tibi. Acesta vrea să realizeze un calendar pentru noul an cu concurentele de la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

George Burcea, de la a milita pentru violența domestică, la rolul de DonJuan în platoul de la Kanal D

Până acum, doar două dintre participantele în concursul de modă de la Kanal D și-au găsit locul. Tibi le-a invitat pe Raluca Dumitru și Ruxi să pozeze pentru el. Celelalte fete mai au de așteptat.

În gala din 1 ianuarie 2022, Ruxi a reușit să impresioneze juriului obținând 5 pe linie, cea mai mare notă posibilă de la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Și Viviana Sposub a vrut ca momentul ei să fie unul reușit, așa că la gala Cabaret a venit pentru a doua oară în platou cu George Burcea.

Apariția actorului a stârnit puțină rumoare în mediul online. Fanii emisiunii nu au uitat declarațiile controversate făcute de actor la adresa femeilor. Faptul că a fost prezent la scurt timp după ce a spus că unele femei merită să fie bătute într-un platou de televiziune a reprezentat pentru mulți o bilă neagră din partea producătorilor.

 

ADVERTISEMENT