Fotbal intern

Galeria îl distruge pe Negoiță: “A ruinat clubul! L-a umilit pe Claudiu! Ne obligă să ne devorăm idolii”

13.10.2018 | 12:32
Galeria îl distruge pe Negoiţă

Mircea Rednic s-a înţeles cu Dinamo şi va fi noul antrenor al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Claudiu Niculescu a fost demis după doar 20 de zile pe banca echipei, gest care a provocat furia galeriei.

Mihnea Ionescu, lider de galerie Dinamo, a vorbit pentru FANATIK.RO despre această nouă mutare şi a lansat un atac dur la adresa lui Ionuţ Negoiţă, despre care spune că a ruinat clubul:  “Numai Claudiu să nu fii! Îți dai seama cum se simte? A venit cu tot sufletul, la greu, și după două etape e dat afară… A avut un egal și o înfrângere, dar poate urmau trei victorii! Probabil că el a fost un plan pe termen scurt, iar Rednic e unul pe termen lung. Negoiță și-a bătut joc de Claudiu! Am atras atenția încă înainte de a ateriza Claudiu la Dinamo că strategia patronului e falimentară!

Fotbalistii dinamovisti alaturi de galerie la finalul meciului de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti

Galeria îl distruge pe Negoiţă: “Nu ştiu cum îl vom primi pe Mircea Rednic!”

Ne pune pe noi în ipostaza de a ne devora foștii idoli. A reușit să îl discrediteze în fața fanilor pe unul dintre marii noștri atacanți! Cum vine asta: te iei cu Rednic la război și apoi te gândesti la el?! Înseamnă că Negoiță a intrat în criză. Și nu înțelegem de ce. Obiectivul anunțat prin vocea președintelui David a fost lupta pentru evitarea retrogradării. Păi, nu suntem în grafic? (n.r. râde ironic). Nu se întâmplă nimic ieșit din comun.

Nu știu cum îl vom primi pe Mircea Rednic. Acum, un șef de galerie nu mai poate să dicteze, fiecare face cum consideră. Semnalele grave sunt următoarele și cei de la RIN poate că nu le înțeleg: 15.000 de scaune goale la fiecare meci! Asta înseamnă o politică eșuată, care a ruinat clubul.

Întâi conducătorii din perioada Cooperativei, iar apoi Negoiță. Claudiu, Rednic… Astea sunt niște amănunte. E relevant cine e patron, nu cine e antrenor sau conducator fără putere. Degeaba e antrenorul dinamovist, dacă patronul nu e inspirat…”, a declarat Mihnea Ionescu.

Mircea Rednic a recunoscut că negocierile sunt foarte avansate cu Dinamo şi în zilele următoare urmează să fie făcute actele.