Fotbal international

GALERIE FOTO. Transformare şocantă pentru omul care l-a bătut pe Vladimir Kliciko! Cum arată acum Tyson Fury

Tyson Fury şoca o lume întreagă pe 28 noiembrie 2015 când reuştea să fie primul om după mai bine de un deceniu care îl bate pe Vladimir Kliciko, unul dintre cei mai buni boxeri de la categoria...
25.09.2017 | 12:56

Tyson Fury şoca o lume întreagă pe 28 noiembrie 2015 când reuştea să fie primul om după mai bine de un deceniu care îl bate pe Vladimir Kliciko, unul dintre cei mai buni boxeri de la categoria grea din istorie. La doar doi ani după meci, Fury a ajuns nerecunoscut.

Fostul campion al “greilor” a avut numai probleme după victoria carierei împotriva lui Kliciko. După meci, britanicul a câştigat titlurile WBA, IBF, WBO şi IBO, toate dintr-un foc. Dar, după doar 10 zile, Fury a pierdut centura IBF pentru că avea în contract un rematch cu Kliciko şi nu putea boxa împotriva challenger-ului obligatoriu, Vyacheslav Glazkov. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tyson Fury a ajuns de nerecunoscut

În luna octombrie a anului 2016, Fury a pierdut titlurile WBA, WBO, IBO din cauza unui scandal de dopaj în care a fost implicat. Pugilistul britanic a pierdut licenţa de boxer până la finalizarea anchetei, aflate în curs. Între timp, Tyson Fury a luat proporţii uriaşe, campionul “greilor” fiind greu de recunoscut la ieşirea dintr-un restaurant.

Pugilistul britanic nu s-a retras din activitate şi încă aşteaptă să fie audiat de UKDA (Agenţia Britanică Anti-Doping). Fury nu a mai boxat din 28 noiembrie 2015, de la victoria împotriva lui Vladimir Kliciko, însă a declarat în repetate rânduri că vrea să revină în ring. Fury a promis că poate să revină la forma care l-a consacrat.

VEZI FOTO ÎN GALERIE IMAGINI CU TYSON FURY DUPĂ 2 ANI DE ABSENŢĂ DIN RING