Fotbal intern

Ganea: “Ana are o relaţie mai intimă cu Alexa!” Reacţia Prodancei. Ce zice antrenorul Concordiei: “Lumea rîde de el!”

Update /14.1/11:05/ Dan Alexa a reacţionat după ce Ionel Ganea a declarat că are "o relaţie mai intimă" cu Anamaria Prodan....
14.01.2017 | 11:10

Update /14.1/11:05/ Dan Alexa a reacţionat după ce Ionel Ganea a declarat că are “o relaţie mai intimă” cu Anamaria Prodan.

“Eu şi Reghe sîntem prieteni. Nu avem timp să aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanţă, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am fost.

Am lăsat în primul rînd respect. Atunci cînd trece Ganea, lumea rîde. Este foarte simplu. Eu şi Reghe sîntem antrenori de fotbal şi prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal şi eternul “wannabe”. Cînd frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi şi te faci de rîs, aşa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsăm în pace ca să-şi revină. El are nişte probleme pe care noi toţi le cunoaştem. Anamaria Prodan este managerul meu şi prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toţi sîntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea”, a spus Alexa, conform gsp.

UPDATE, ora 13:33 / Ana Maria Prodan a reacţionat pentru FANATIK.RO după declaraţiile lui Ionel Ganea.

“Eu am o părere senzaţională de Ionel Ganea. Un caracter deosebit şi un antrenor de mare viitor. Sînt în Antalya, semnez un contract. Nu am apucat să văd nimic. Nu cred că Ionel Ganea a spus aşa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul cînd a semnat ca antrenor principal al echipei şi am încercat să-l ajut cînd a venit.

Vorbesc de problemele pe care le avea fiul lui la Rapid. Consider că sîntem prieteni şi că relaţia noastră se bazează pe respect. Îl reprezint pe Dan Alexa de un an, timp în care l-am asistat la cîteva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie şi un om incredibil.

Repet, nu cred că Ionel Ganea a declarat aşa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita, şi revin cu amănunte. Eu sînt mîndră că-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tînăr şi de perspectivă antrenor român. La fel cum sînt mîndră că l-am asistat pe Ionel Ganea la semnarea contractului lui”, a declarat Ana Maria Prodan pentru FANATIK.RO.


Ionel Ganea a lansat în direct la TV o serie de declaraţii dure la adresa impresarului Anamaria Prodan spunînd că distruge mai multe echipe şi insinuează că are “o relaţie mai intimă” cu antrenorul Concordiei Chiajna, Dan Alexa.

“Pînă acum, de cînd a revenit Reghe la Steaua, împreună cu «impresarul anului 2016», s-au făcut transferuri proaste la echipă.

S-au adus jucători pentru a umple golurile, dar singurul transfer bun a fost Tamaş. Dintre jucătorii aduşi, tineri sau cu experienţă, nu a confirmat nici unul. E un mare semn de întrebare că s-au adus fotbalişti care nu joacă decît 4-5 meciuri pe sezon şi iau 4-5.000 de euro pe lună.

Nu zice nimeni că a distrus echipe?! Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Năvodari, U Cluj sau Buftea? Toate sînt distruse. Acum se distruge şi Steaua.

Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeţi că joacă doar fotbaliştii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo.

Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. – Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întîlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează.

La Chiajna, primarul Minea stă cuminte şi primeşte şi el cîte ceva. Aşa se întîmplă şi la Steaua, cu oierul, ciobănaşul”, a spus Ganea la TV Sport ro.

Ionel Ganea a fost în negocieri pentru a prelua Concordia Chiajna în această iarnă. Dar, pînă la urmă a fost ales Dan Alexa.

„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români