Fotbal international

Gareth Bale va pleca în vară de la Real Madrid! Suma pe care o cere Florentino Perez

01.03.2019 | 14:37
Gareth Bale va pleca in vara de la Real Madrid Suma pe care o cere Florentino Perez

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, pare că s-a săturat de ”fițele” galezului Gareth Bale și a luat decizia ca la finalul sezonului să-l lase să plece de pe Santiago Bernabeu. Cotidianul spaniol As, ziarul de casă al ”galacticilor”, a anunțat că atacantul l-a enervat pe conducătorul Realului prin lipsa sa de atitudine și prin gesturile necontrolate pe care le-a făcut în ultima perioadă.

Gareth Bale va pleca în vară de la Real Madrid

Despărțirea dintre Gareth Bale și Real Madrid este dată ca sigură de jurnaliștii spanioli, care au scris că ”galezul este condamnat să plece”. Aceștia au menționat că doar o prestație de excepție a atacantului în aceste luni ar putea să-i schimbe opinia lui Florentino Perez. După transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, Bale era văzut ca noul lider. Însă nu numai că el nu a putut să conducă grupul, dar cifrele sale au devenit și mai slabe, iar reacția fanilor este una critică la adresa sa.

Conducătorii clubului Real Madrid au încercat să-l mai vândă pe Gareth Bale și în vara anului 2017, dar atunci galezul a refuzat să plece de pe Santiago Bernabeu deși Manchester United făcuse o ofertă generoasă. Pentru că atacantul adus în 2013 pentru 101 milioane de euro nu a vrut să plece, ”galacticii” nu au mai putut să-l aduc pe noul star al fotbalului francez, Kylian Mbappe, care în cele din urmă a ajuns la PSG.

Gareth Bale refuză să se bucure alături de Lucas Vazquez după golul marcat în meciul cu Levante
Gareth Bale refuză să se bucure alături de Lucas Vazquez după golul marcat în meciul cu Levante

Florentino Perez vrea 100 de milioane de euro pe Bale

Înaintea acestui sezon, Real Madrid nu a mai luat în calcul cedarea lui Gareth Bale, deoarece au decis să-l lase pe Cristiano Ronaldo să plece la Juventus Torino. Și asta deși fostul antrenor al ”galacticilor”, Zinedine Zidane, i-a sfătuit pe conducătorii madrileni încă de când se afal în club să scape de atacantul galez. Acum, însă, Florentino Perez pare hotărât să scape de jucătorul care are cel mai mare salariu din lot, 13 milioane de euro pe sezon.

Gareth Bale, în vârstă de 29 de ani, a marcat 101 goluri în tricoul lui Real Madrid, iar cel mai prolific sezon pentru el este 2013-2014, atunci când a înscris 22 de goluri. Deși decizia pare luată în proporție foarte mare, Florentino Perez nu este dispus să-l cedeze pe galez pe o sumă prea mică. El dorește să recupereze investiția făcută în urmă cu șase ani și cere 100 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului.

Tags: