News

Garsonieră de 13 mp din Cluj, de vânzare cu 27.000 de euro. WC-ul se află lângă aragaz

O garsonieră de numai 13 mp din Cluj a fost scoasă la vânzare pentru suma de 27.000 de euro. Aceasta surprinde prin dispunerea elementelor din interior, acolo unde WC-ul și aragazul stau unul lângă altul.
10.02.2022 | 19:39
Garsoniera de 13 mp din Cluj de vanzare cu 27000 de euro WCul se afla langa aragaz
ADVERTISEMENT

Cluj-Napoca este orașul cu cea mai scumpă piață imobiliară din țară. Indiferent că vorbim de chirii sau de vânzări, prețurile sunt extrem de piperate.

Pe lângă sumele exorbitante cerute pe imobile, piața din orașul de pe Someș vine și cu oferte care mai de care mai ciudate.

ADVERTISEMENT

După ce în ultimele zile spațiul social-media a fost acaparat de celebra deja mini-garsonieră de 11 mp, acum o altă locuință pare că-și face loc în atenția online-ului.

O nouă ofertă imobiliară din Cluj atrage atenția: garsonieră cu WC lângă aragaz. Prețul de vânzare: 27.000 euro

”Vedeta” de față este o altă garsonieră din oraşul ardelean. De doar 13 metri pătraţi, aceasta este scoasă la vânzare pentru aproape 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Și mai ”spectaculos” este modul în care sunt aranjate elementele din interiorul ei. Din anunțul postat în online reiese că locuința este ”compartimentată” în cameră, bucătărie și baie.

Din imagini se remarcă o serie de aspecte cel puțin neobișnuite. WC-ul este amplasat chiar lângă cuptorul din bucătărie. Prețul imobilului, unul negociabil, este de 27.000 euro.

ADVERTISEMENT

”Garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie.

Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre”, se arată în anunț.

ADVERTISEMENT

Mai trebuie precizat faptul că garsoniera ultracentrală se află la demisolul unui imobil cu 3 etaje, construit în 1940.

Cluj Napoca, orașul cu cele mai scumpe apartamente din țară

Cluj-Napoca este orașul cu cele mai scumpe apartamente din țară. Sunt cu aproape 30% mai scumpe decât în București, notează un raport prezentat de Digi24.

Anul trecut, prețul metrului pătrat al unui apartament a crescut cu aproape 15%. Cele mai semnificative majorări în 2021 s-au înregistrat însă în Brașov. Aici, un metru pătrat este evaluat la 1.445 de euro, cu 214 euro mai mult față de aceeași perioadă a anului 2020.

În ceea ce privește orașul condus de Emil Boc, aici prețul pe metrul pătrat al apartamentelor a atins un maxim istoric. Cele mai scumpe locuințe sunt în zona centrală.

Cei cu dare de mână plătesc în prezent cu mai bine de 200 de euro mai mult pe metru pătrat față de aceeași perioadă a anului 2020.

ADVERTISEMENT