Fotbal international

Ce număr va purta Kylian Mbappe la PSG! Tricourile puse în vânzare la preţuri incredibile

UPDATE, ora 17:05 / PSG a anunţat astăzi, pe site-ul oficial, că nou venitul Kylian Mbappe, adus sub formă de împrumut de la AS Monaco, va purta numărul 29. De asemenea, tricourile cu...
02.09.2017 | 17:20

UPDATE, ora 17:05 / PSG a anunţat astăzi, pe site-ul oficial, că nou venitul Kylian Mbappe, adus sub formă de împrumut de la AS Monaco, va purta numărul 29. De asemenea, tricourile cu internaţionalul francez au fost deja puse în vânzare şi sunt la mare căutare printre fanii parizieni, chiar dacă au un preţ uriaş: 140 de euro bucata.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi.


UPDATE, ora 23:35 / Kylian Mbappe a sărbătorit cu stil transferul la PSG. A marcat primul său gol în tricoul naţionalei Franţei, în prelungirile partidei cu Olanda, scor 4-0. Thomas Lemar, şi el dorit de mai multe cluburi de top ale Europei, a reuşit o dublă, după ce Griezmann deschisese scorul. VEZI AICI TOATE REUŞITELE

UPDATE, ora 22:50“Este o mare bucurie pentru mine să joc la PSG. Pentru orice tânăr din regiunea Parisului este un vis să poarte tricoul lui PSG şi să joace în atmosfera unică de pe Parc des Princes. Am fost cucerit de proiectul acestui club, unul dintre cele mai ambiţioase din Europa. Vreau să progresez aici şi să-mi ajut echipa să-şi atingă obiectivele înalte pe care le are”, a declarat Mbappe după rezolvarea împrumutului la PSG.

“Mbappe este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din lume, el având calităţi imense din punct de vedere tehnic, fizic şi chiar mental. El este deja foarte matur şi ambiţios, având o imagine excelentă”, a punctat şi Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG.

UPDATE, ora 20:55 / Kylian Mbappe a fost împrumutat de AS Monaco la PSG, pentru un sezon. Mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial al parizienilor. PSG a ales această variantă pentru a scăpa de regula fairplay-ul financiar, după ce l-a luat şi pe Neymar în această vară. Peste un an, PSG va achita 180 de milioane de euro vara viitoare.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi.


UPDATE. ora 15:50. Presa franceză anunţă o lovitură de ultimă oră între cele două cluburi. Conform ultimelor informaţii nu se va mai mai face împrumutul lui Mbappe la PSG, ci TRANSFERUL DEFINITIV. PSG susţine că va reuşi să vândă jucători în valoare totală de 180 de milioane, suma transferului lui Mbappe, pentru a evita sancţiuni pe baza regulii fair-playului financiar.

UPDATE, 31 august, ora 13:20. L’Equipe anunţă că transferul lui Mbappe la PSG se va oficializa în ultimele minute ale perioadei de mercato, în jurul orei 00:00. Cei de la Monaco au cerut să se procedeze astfel, pentru ca până la acea oră să aibă pe masă documentele necesare din partea omologilor parzieni, prin care să aibă garanţia că vara viitoare jucătorul va fi cumpărat cu suma stabilită, 180 de milioane euro. Fără aceste garanţii Monaco va spune stop transferului, chiar dacă jucătorul a efectuat deja vizita medicală la noua sa echipă.

UPDATE, 29 august, ora 21:58 / Francezii anunţă că atacantul Kilyan Mbappe a trecut vizita medicală şi va semna cu PSG. Vârful va fi împrumutat un an la PSG, însă echipa din Paris are clauză de cumpărare obligatorie în 2018 în valoare de 180 de milioane de euro. 

PSG a spart toate recordurile în materie de transferuri în această vară. Parizienii l-au transferat pe Neymar pentru 222 de milioane de euro şi pe Mbappe de la Monaco pentru 180 de milioane de euro.

UPDATE, 28 august, ora 16:55 / Este o chestiune de ore până când transferul lui Mbappe va fi oficializat. În acest moment jucătorul este în cantonament cu echipa naţională. Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a făcut deja anunţul: “Mbappe va schimba clubul, dar va rămâne în Ligue 1” 

Mai mult, AS Monaco l-a prezentat pe Stevan Jovetic, căruia i-au dat numărul 10, purtat până acum Kilyan Mbappe.

Mbappe PSG. E oficial, s-a facut anuntul! Mbappe, transfer la PSG!


UPDATE 27 august, ora 20:45. L’Equipe a anunţat că PSG şi Monaco s-au înţeles asupra transferului lui Kilyan Mbappe la echipa din Paris, dar sub forma unui împrumut pe un an, cu drept de achiziţionare definitivă vara viitoare, contra sumei de 180 de milioane de euro.

gxgxgbxg
 Este o mare surpriză această modalitate de efectuare a transferului, dar ea se datorează faptului că UEFA a ameninţat cu sancţiuni severe clubul parizian, care a încălcat regulile fair-play-ului financiar la transferul brazilianului Neymar de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.
Pentru a evita sancţiuni, PSG nu mai putea efctua acum nici o achiziţie la sumă imensă şi e nevoită să vândă de urgenţă cinci jucători, cu scopul echilibrării balanţei financiare. Nu este precizată valoarea împrumutului.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

A apărut şi prima declaraţie oficială vizavi de transferul lui Kylian Mbappe la Paris Saint Germain. Iar confirmarea afacerii de care se vorbeşte deja de câteva săptămâni a venit de la un personaj surpriză: cel care a anunţat oficializarea mutării este Herman Van Holsbeeck, preşedintele celor de la Anderlecht Bruxelles!

Şeful grupării la care evoluează Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu a dezvăluit că a s-a întâlnit cu Vadim Vasyliev, preşedintele celor de la AS Monaco la tragerea la sorţi pentru grupele UEFA Champions League şi că a discutat cu el despre plecarea lui Mbappe la echipa din capitala Franţei. “Va fi o onoare pentru noi să jucăm contra lui Neymar. Am vorbit cu Vasyliev şi mi-a spus că şi Mbappe va ajunge la Paris”, a declarat Holsbeeck pentru presa din Belgia.

Mbappe PSG. Afacere de 220 de milioane de euro!

Anderlecht e direct interesată de transferurile pe care le face Paris Saint Germain, pentru că va evolua în Grupa B a Ligii Campionilor, acolo unde cap de serie este Bayern Munchen, iar a patra echipă extrasă din urnă a fost Celtic Glasgow.

Kylian Mbappe are 18 ani şi este un produs al centrului de copii şi juniori al lui AS Monaco. Ultima variantă propusă de presa franceză este aceea că alături de Mbappe va mai ajunge la PSG şi Fabinho, iar suma pe care urmează să o plătească echipa lui Neymar pentru cei doi ar fi de peste 220 de milioane de euro.