Fotbal intern

Gazzetta dello Sport anunță ofertele pe care le are George Pușcaș: „Fenerbahce și Aston Villa îl vor”

29.06.2019 | 19:13
Gazzetta dello Sport anunta ofertele pe care le are George Puscas Fenerbahce si Aston Villa il vor

Palermo va afla pe 12 iulie dacă va fi sau nu retrogradată în Serie D, situație în care ar urma să-și piardă toți jucătorii liberi de contract. Cotidianul Gazzetta dello Sport a calculat câți bani ar putea încasa sicilienii pe cei mai importanți jucători dacă se vor mișca repede. 

Gazzetta dello Sport anunță ofertele pe care le are George Pușcaș

Desigur, un nume important pentru Palermo în sezonul recent încheiat este cel al lui George Pușcaș, autor a nouă goluri și trei assist-uri. Gazzetta notează că Pușcaș a devenit o piesă încă și mai importantă pentru Palermo, după ce a impresionat la EURO U21, unde s-a calificat cu România în semifinalele competiției și a marcat patru goluri în patru meciuri.

Sursa citată spune însă că Palermo va trebui să achite nu mai puțin de 2,7 milioane de euro dintr-un eventual transfer către Inter. În același timp, Pușcaș nu duce lipsă de oferte. Este dorit de mai multe echipe din Serie B, dar și de Aston Villa și de Fenerbahce, formație care încearcă să facă uitată un sezon de coșmar. Presa din Turcia a preluat această informație și a dezvoltat-o, menționând că transferul lui Pușcaș la Fener are șanse bune să se realizeze.

Ce scrie Gazzetta dello Sport despre transferul lui Puscas
Ce scrie Gazzetta dello Sport despre transferul lui Puscas

Pușcaș nu a fost golgheterul României doar la turneul final, ci și în campania de calificare, unde a marcat nouă goluri în zece meciuri. A confirmat deja și la reprezentativa de seniori, pentru care a marcat patru goluri în opt meciuri.

Pușcaș (23 ani) a fost cumpărat de Palermo de la Inter în 2018 pentru 3,25 milioane de euro. Atacantul a stat cinci ani la Inter, însă nu a apucat să joace decât patru meciuri pentru prima echipă, în mare parte din timp fiind împrumutat.

Este un produs al clubului Liberty Oradea și a mai trecut prin carieră pe la Bari, Benevento și Novara.

Spania are cotă 1.53 la Betano să câştige trofeul după finala Euro cu Germania